Connect with us

HANDBAL

Gheorghe Tadici: “Sunt mulţumit de modul în care au luptat fetele în meciul cu CSM Bistriţa”


Chiar dacă echipa sa nu a făcut un joc strălucit, antrenorul de la HC Zalău a fost mulţumit, având în vedere că elevele sale au reuşit să anihilez nişte handbaliste cu mare experienţă de la CSM Bistriţa


După două înfrângeri la rând în campionat, HC Zalău a reuşit să câştige partida de pe teren propriu cu CSM Bistriţa, scor 32 – 29, după ce la pauză, echipa lui Tadici a avut avantaj de patru goluri, 18 – 14.

Pe final, meciul a devenit echilibrat, iar echipa lui Horaţiu Paşca s-a apropiat la un singur gol diferenţă, dar până la urmă, gruparea de sub Meseş nu a scăpat victoria, iar prin cele 3 puncte a urcat două locuri în clasament.

 “Aşa cum mă aşteptam a fost un meci disputat. Ştiam intenţiile celor de la Bistriţa, după ce am văzut cum au abordat meciul din urmă cu câteva zile cu CSM Bucureşti. Din păcate nici noi nu am făcut un joc foarte bun, dar fetele s-au angajat şi împotriva unor ostilităţi am reuşit să câştigăm şi să urcăm două locuri în clasament. Sunt mulţumit de modul în care au luptat fetele chiar dacă în faza de apărarea au fost prea respectuoase cu adversarele.Ambele echipe au luptat mult şi şi-au dorit victoria. Apreciez că am ajuns la o diferenţă de şase goluri în nişte condiţii speciale. Au fost decizii absolut  de neînţeles a celor doi arbitri. Până la urmă este important că am câştigat. Bistriţa este o echipă cu jucătoare foarte experimentate, este dublată pe posturi şi are în lot foste sau actuale handbaliste de echipa naţională. Poarta lor este blindată cu trei portarti, faţă de noi care avem unu şi jumătate. De aici provine mulţumirea mea vizavi de faptul că am anihilat nişte jucătoare cu experienţă, plătite bine de la CSM Bistriţa”, a spus Gheorghe Tadici.

După victoria cu CSM Bistriţa, HC Zalău a urcat pe locul 7, iar în etapa următoare va juca miercuri, de la ora 17.00, în deplasare la HCM Rm. Vâlcea.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL