Connect with us

ARTE MARTIALE

Călin Marincaş, Marc Crecan şi Iulia Cliţan, medaliaţi la “europene”

  Cei trei karateka legitimati la CS Terra Kid Zalau si-au demonstrat valoarea si la Campionatele Europene de la Tel Aviv, intorcandu-se acasa cu nu mai putin de 9 medalii!

Inca din primele zile ale acestei saptamani, Calin Marincas si cei elevi ai sai – Marc Crecan si Iulia Clitan, marturiseau ca isi doresc sa se intoarca acasa cu cateva medalii. Si chiar au reusit acest lucru, urcand pe podium de 9 ori. Calin Marincas, cel mai bun sportiv al Salajului in 2010 a intrat in posesia a 4 medalii, 3 de argint si una de bronz. Zalauanul a devenit vicecampion european la probele de kata individual, kata echipe si enbu masculin. Cea de-a patra medalie a fost obtinuta la enbu mixt.

Marc Crecan a reusit sa devina chiar campion european, in proba de kumite pe echipe, cucerind si doua medalii de bronz, la enbu mixt si enbu masculin. Si Iulia Clitan a tras tare pentru a urca pe podium, astfel ca in proba de kata – echipe a devenit vicecampioana europeana, iar la enbu mixt a terminat pe locul III. 

In niciun caz vacanta nu va veni devreme la CS Terra Kid Zalau, deoarece gruparea condusa de Remus Clitan va participa luna viitoare la Campionatul Mondial de la Belgrad, destinat copiilor, juniorilor si seniorilor.

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. SUPORTER DEDICAT

  18 November 2011 at 14:00

  Felicitari sportivilor si presedintelui Remus Clitan care fac onoare judetului si municipiului

 2. calin

  18 November 2011 at 23:44

  felicitari!

 3. _|_

  20 December 2011 at 21:43

  Cacat…cand te intalnesti cu ei pe strada fata in fata se pisa pe ei:-j

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE