Connect with us

HANDBAL

Liga Naţională se reia în ianuarie 2012

Campionatul intern se va întrerupe până la anul, interval în care selecţionata feminină a României va participa la Campionatul Mondial din Brazilia

După etapa a VIII-a, disputată la finalul săptămânii trecute, Liga Naţională feminină va lua o pauză. Şi încă una destul de îndelungată, până în luna ianuarie a anului viitor. Motivul pentru care campionatul se întrerupe este participarea echipei naţionale la Campionatul Mondial din Brazilia, care va începe pe 27 noiembrie.

 

Pregătirea a început încă de pe data de 14 noiembrie, când lotul s-a reunit la Bucureşti pentru circuitul medical de la INMS. Din data de 15 noiembrie şi până miercuri, tricolorele se pregătesc la Drobeta Turnu Severin, acolo unde în intervalul 18 – 20 noiembrie va avea loc ediţia din acest an a Trofeului Carpaţi. Alături de selecţionata ţării noastre vor mai participa selecţionatele similare ale Serbiei, Ungariei şi Macedoniei. Până când echipa se va deplasa în Å¢ara Cafelei, pe 26 noiembrie, handbalistele lui Radu Voina vor mai efectua un stagiu de pregătire din 22 noiembrie, la Moeciu.  

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. v

    20 November 2011 at 20:57

    voinea sa te ia gaia ca nu ai lasat-o pe Babeanu la zalau

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL