Connect with us

HANDBAL

Horaţiu Paşca, antrenor CSM Bistriţa: “Zalăul are un joc în creştere”


Tehnicianul bistriţencelor a declarat după duelul cu HC Zalău, câştigat cu emoţii de fetele lui Gheorghe Tadici, că echipa de la poalele Meseşului are un joc în creştere dar şi că duelul de ieri seară a fost unul spectaculos


După duelul dintre HC Zalău şi CSM Bistriţa, Horaţiu Paşca s-a declarat mulţumit de jocul elevelor sale, susţinând că meciul de la poalel Meseşului a fost un spectacol pentru spectatori. Tehnicianul a adăugat că atât HC Zalău cât şi CSM Bistriţa au un joc în creştere şi va deveni unul cât mai frumos, iar spectacolul handbalistic este unul garantat în duelurile dintre cele două formaţii.

Reamintim că disputa dintre HC Zalău şi CSM Bistriţa s-a încheiat cu victoria zălăuancelor, scor 32 – 29 (18 – 14). Jocul a fost însă unul cu emoţii pentru zălăuance, pentru că, deşi au condus cu şase goluri 25 – 19, bistriţencele au revenit în minutul 59 la doar un gol diferenţă pe tabelă. Echipa lui Gheorghe Tadici s-a impus însă în ultimul minut graţie golurilor reuşite de Ana Maria Drăgut şi Ana Ciolan.

 

“Am declarat şi înainte de meci că va fi unul dintre meciurile bune din această ediţie de campionat. Zalăul are un joc în creştere, noi la fel. Sper ca publicul spectator şi cei din faţa telvizoarelor să fi apreciat spectacolul sportiv la care cred că ambele echipe au contribuit din plin”, a spus după meciul de la Zalău, Horaţiu Paşca, antrenorul formaţiei CSM Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL