Connect with us

Pescuit și Vânătoare

TRAGEDIE la vânătoare! Un jandarm a împuşcat din greşeală un om de afaceri care a finanţat construirea mai multor biserici. GALERIE FOTO şi VIDEO


Evenimentul înspăimântător s-a petrecut la câţiva kilometri de comuna sălăjeană Poiana Blenchii, într-o pădure din apropiere de Târgu Lăpuş


Tragedie pe un fond de vanatoare din zona oraşului Târgu Lăpuş, la câţiva kilometri distranţă de comuna Poiana Blenchii. Mai mulţi vânători, printre care şi seful Unităţii de Jandarmi din zonă, dar şi un cunoscut om de afaceri au participat luna trecută la o partidă de vânătoare autorizată pe fondul de vânătoare Lăpuşul Românesc. Autorizaţia a fost emisă pentru recoltare de mistreţi.

Surse din randul anchetatorilor susţin pentru colegul nostru jurnalist Vasile Dale că într-un moment de neatenţie Ioan Turcu, comandantul Unităţii de Jandarmi Târgu Lăpuş, aflat în timpul liber, a tras un foc de armă înspre nişte tufişuri unde a crezut că s-ar afla un mistreţ numai că în acea zonă era chiar un coleg de vânătoare, Gheorghe Buda – administratorul unei firme de construcţii din Târgu Lăpuş.

Când şi-au dat seama ce s-a întâmplat au cerut ajutor la 112. Echipajele medicale sosite la faţa locului nu au mai putut să îl salveze pe bărbat. La faţa locului s-au deplasat criminaliştii din cadrul IPJ Maramureş.

Patronul care şi-a pierdut viaţa se ocupa printre altele şi de ridicarea Catedralei ortodoxe din Baia Mare. Tot el este cel care a clădit mai multe biserici în zona Târgu Lăpuş precum şi a mănăstirii de măicuţe “Raoaia”.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Pescuit și Vânătoare