Connect with us

DIVERSE

Un arbitru zălăuan va oficia la Supercupa României de la minifotbal


Marcel Petrean va face brigadă în această seară cu ieşeanul Corneliu Groza la meciul din Supercupa României, dintre Ary&Roby Buftea şi Luceafărul Cluj


În minifotbalul românesc, arbitri care oficiază în campionatul judeţean de minifotbal Onix sunt foarte apreciaţi, drept dovadă, la competiţiile naţionale, cât şi la cele internaţionale, Sălajul a avut mereu reprezentanţi.

Şi la ediţia din acest an a Supercupei României unul dintre arbitri delegaţi să oficieze jocul dintre campioana României Ary&Roby Buftea şi Luceafărul Cluj este din Zalău. Este vorba de Marcel Petrean care va face brigadă cu ieşeanul Corneliu Groza la meciul dintre campioana naţională şi deţinătoarea Cupei României, care va avea loc vineri, de la ora 18.30, la Baza Sportivă Magic Sport Arena din Iaşi. Trebuie spus că Marcel Petrean traversează o perioadă bună în arbitraj, după ce luna trecută a arbitrat nu mai puţin de 19 jocuri în Liga Campionilor, competiţie ce a avut loc în Slovenia.

Să mai spunem că anul trecut, Supercupa României la minifotbal dintre Hermannstadt Sibiu şi La Bolta Alba Iulia a fost oficiată de o brigadă zălăuană, formată din Gheorghe Ciule şi Robert Goie.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in DIVERSE