Connect with us

HANDBAL

HC Zalău va susţine şapte meciuri oficiale în mai puţin de o lună!


Pentru gruparea de sub Meseş urmează un program extrem de încărcat, cu cinci partide în campionat, dar şi “dubla” din turul III al Cupei EHF cu Hypo Viena


Liga Naţională de handbal feminin se va întrerupe pe 18 noiembrie, iar ultimele trei etape din tur se vor desfăşura abia în luna ianuarie. Până la întreruperea campionatului mai sunt programate cinci etape, dar gruparea de sub Meseş va avea un program şi mai încărcat în perioada următoare, având în vedere că în mai puţin de o lună, echipa antrenată de Gheorghe Tadici va disputa şapte meciuri oficiale, dat fiind faptul că vor avea loc şi partidele cu Hypo din turul III al Cupei EHF.

Programul infernal va începe de vineri, când va avea loc meciul de pe teren propriu cu CSM Bistriţa. Miercuri, pe 1 noimebrie, sălăjencele vor juca în deplasare la HCM Rm. Vâlcea, după care la finalul săptămânii următoare, pe 4 noiembrie va avea loc meciul de pe teren propriu cu CSM Slatina.

Pe 11 şi 18 noiembrie are loc “dubla” din Cupa EHF cu Hypo Viena, dar tot în prima parte a lunii noiembrie, gruparea de sub Meseş trebuie să îşi dispute şi meciurile din campionat cu Universitatea Cluj şi Dunărea Brăila. În mod normal, meciurile din etapa a IX-a şi a X-a sunt programate pe 11 şi 18 noiembrie, însă cum în perioada respectivă au loc partidele cu Hypo, foarte probabil jocurile din campionat vor fi devansate.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL