Connect with us

HANDBAL

Oana Chirilă: ”Va fi un meci echilibrat între HC Zalău şi CSM Bistriţa”


Cea mai importantă jucătoare de la CSM Bistriţa crede că ambele echipe au şansa la victorie, însă vede un plus în dreptul lui HC Zalău, formaţie care joacă pe teren propriu


Clasată doar pe locul 9 după cinci etape, HC Zalău îşi propune o victorie în partida de vineri cu CSM Bistriţa, pentru a putea urca câteva poziţii în clasament. De cealaltă parte, echipa din Bistriţa vine după un eşec aspru cu CSM Bucureşti, de la care a încasat 47 de goluri, dar formaţia antrenată de Horaţiu Paşca nu a pus mare preţ pe acest meci şi s-a menajat pentru confruntarea cu HC Zalău.

Înaintea partidei de azi, oaspetele sunt optimiste, iar cea mai importantă jucătoare de la CSM Bistriţa – Oana Chirilă este de părere că meciul cu HC Zalău va fi unul echilibrat, ambele formaţii având şanse la victorie.

”Cred că va fi un meci echilibrat, în care ambele echipe vor căuta să obţină cele 3 puncte. Pe lângă avantajul de a jucat în faţa propriilor fani, HC Zalău are şi un moral bun, după meciurile din Cupa EHF. Sperăm să facem un joc cât mai bun şi să obţinem un rezultat pozitiv”, ne-a declarat Oana Chirilă.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL