Connect with us

HANDBAL

Horaţiu Paşca – antrenor CSM Bistriţa: “HC Zalău are moral bun”


Tehnicianul este de părere că gruparea de sub Meseş are prima şansă înaintea jocului de vineri, mai ales că echipa lui Tadici are moral bun şi vine după o “dublă” victorie în Cupa EHF cu Ankara


După două săptămâni în care a fost angrenată în turul II al Cupei EHF, HC Zalău revine în competiţia internă cu un meci pe teren propriu. Sălăjencele întâlnesc vineri, de la ora 18.00 pe CSM Bistriţa, formaţie ce stă mai bine în clasament şi ocupă locul 6.

Echipa din Bistriţa vine după o înfrângere pe teren propriu cu CSM Bucureşti, de la care a încasat 46 de goluri, în timp ce Zalău stă mai bine din punct de vedere al moralului, după două victorii cu Ankara. Şi din acest motiv, tehnicianul Horaţiu Paşca consideră că HC Zalău este favorită înaintea meciului de vineri.

 “HC Zalău porneşte cu prima şansă fiindcă este deţinătoarea medaliilor de bronz şi are un joc în continuă creştere. Cu siguranţă, Zalăul are şi un moral foarte bun după ce s-a calificat în turul III al Cupei EHF , însă şi noi avem şansa noastră şi cu sigurnţă ne-o vom juca până la capăt. Va fi un meci interesant, care sper să fie apreciat de iubitorii handbalului”, ne-a declarat Horaţiu Paşca.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Bistriţa se dispută vineri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Roxana

    26 October 2017 at 22:35

    Inca o victorie la 14 goluri ca anul trecut ? Doamne ajuta !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in HANDBAL