Connect with us

HANDBAL

HC Zalău revine în faţa fanilor cu un meci în campionat


După “dubla” cu Ankara, sălăjencele îşi îndreaptă atenţia spre competiţia internă şi speră într-o victorie cu CSM Bistriţa pentru a “evada” de pe locul 9


Vineri, ora 18.00, Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”:

HC Zalău – CSM Bistriţa

Dat fiind faptul că este angrenată şi în Cupa EHF, HC Zalău trebuie să lupte în această perioadă pe două fronturi. Dacă în Cupa EHF a reuşit victorii la cinci goluri diferenţă în ambele meciuri cu Ankara, în campionat, lucrurile nu stau foarte bine pentru sălăjence, care după ce au pierdut cu Corona Braşov şi SCM Craiova au ajuns pe locul 9. S-au scurs însă doar 5 etape din acest sezon al Ligii Naţionale, iar formaţia antrenată de Gheorghe Tadici are timp să revină în zona locurilor fruntaşe. Prima ocazie va fi vineri, de la ora 18.00, când în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici”, HC Zalău va înfrunta CSM Bistriţa, o echipă care a reuşit rezultate bune în Liga Naţională, cu toate că se află la al doilea sezon de la promovare.

Şi în momentul de faţă, formaţia antrenată de Horaţiu Paşca stă mai bine în clasament decât HC Zalău, iar CSM Bistriţa ocupă locul 6, cu trei victorii din şase etape. Marţi seară, echipa din Bistriţa a disputat în devans jocul cu CSM Bucureşti, dar într-un astfel de meci orice echipă din Liga Naţională este greu să emită pretenţii. Nici gruparea din Bistriţa nu a făcut faţă adversarului, însă a rămas să se concentreze mai mult pentru partida de vineri.

Gruparea bistriţeană este un adversar de luat în seamă de către HC Zalău, având în vedere că echipa antrenată de Horaţiu Paşca a obţinut două victorii în deplasare în prima parte a turului. Dacă cea de la Slatina era oarecum de aşteptat, trebuie menţionat că în debutul sezonului, CSM Bistriţa s-a impus şi pe terenul vicecampioanei Dunărea Brăila, a treia victorie de până acum fiind obţinută în runda trecută, pe teren propriu cu “U” Cluj. Până la urmă, HC Zalău joacă în faţa propriilor fani, iar Valentina Panici şi colegele sale sunt favorite. Şi în sezonul trecut, gruparea de sub Meseş a câştigat ambele jocuri cu echipa din Bistriţa, la partida de la Zalău reuşind să se impună chiar la scor.

Partida dintre HC Zalău şi CSM Bistriţa se dispută vineri, de la ora 18.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău şi urmează să fie arbitrată de o brigadă formată din Anton Drăgănescu şi Adrian Eremia. Preţul unui bilet este 8 lei, iar tichetele pot fi achiziţionate doar în ziua meciului, de la ora 15.00.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL