Connect with us

HANDBAL

Duel românesc în optimile Cupei EHF

font-family:Arial”>Preşedintele lui HC Zalău, Tiberiu Marc, spunea înaintea “dublei” cu formaţia israeliană – Bnei Hertzeliya, că echipa sa îşi va stabili obiectivul pentru cupele europene în funcţie de tragerea la sorţi. Sigur, cea pentru optimi, deoarece era imposibil ca HC Zalău să se impedice de echipa din Å¢ara Sfântă. Totul se rezumă, până la urmă, la bani. HC Zalău nu beneficiază de un buget foarte mare, aşa că oficialii grupării de la poalele Meseşului şi-ar fi dorit un adversar cât mai apropiat geografic. Managerul Gheorghe Tadici chiar spunea că şi-ar dori să cadă cu CSM Bucureşti. Ei bine, dorinţa i-a fost îndeplinită după tragerea la sorţi de ieri, de la Viena, acolo unde este sediul Federaţiei Europene de Handbal. Manşa tur va avea loc pe data de 4 – 5 februarie 2012, la Bucureşti, pentru ca o săptămână mai târziu returul să fie organizat de către HC Zalău. Dacă stăm bine să ne gândim, ţinând cont de aspectul enunţat mai sus, varianta cu CSM Bucureşti a fost cea mai viabilă. Sigur, de lepădat nu ar fi fost nici o dublă cu una din cele două formaţii maghiare, Budapest Bank-Bekescsabai ENKSE şi Vaci NKSE. Aşadar, optimile de finală ale Cupei EHF îi vor mobiliza pe toţi oamenii de handbal din România, deoarece întâlnirea dintre cele două formaţii se anunţă a fi una electrizantă.

Cluj-Napoca, care joacă în Cupa Cupelor, are va adversară formaţia rusă Dinamo Volgograd, care a făcut parte din grupa Oltchimului în Liga Campionilor. Campioana României are ca şi adversare în faza grupelor principale ale Ligii Campionilor formaţiile Krim Mercator Ljubljana, Metz Handbal şi Buducnost.

font-family:Arial”>

font-family:Arial”>Team – Team Tvis Holstebro

Leverkusen – Astrakhanochka Astrakhan

10.0pt;font-family:Arial”>Alicante – Budapest Bank-Bekescsabai ENKSE

Nimes

font-family:Arial”>

loading...
Loading...
2 Comments

2 Comments

  1. suporter003

    15 November 2011 at 16:54

    sant sigur ca echipa noastra se v a califica mai alesca primul mecise joaca la bucuresti hai zalau

  2. Gaby

    16 November 2011 at 10:09

    Succes HCZ, chiar daca multi sunt invidiosi la acest ziar pe handbal si fac multe deservici la comanda de la Cluj a unui ….viciat in tot ce se poate. Dzeu nu-i ajuta insa .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL