Connect with us

FOTBAL

Incrancenare maxima

Mesesul Treznea – Rapid Jibou 1 – 2 (1 – 0)

 

 

 

Au marcat: Daniel Sabau (‘6), respectiv Adrian Farcas (‘63) si Ciprian Roja (‘77)

 

Mesesul: Victor Pop – Mihai Bolboaca, Bogdan Filip, Nicolae Micle (min. 46 Vlad Berbecar), Csalanos Ioan, Daniel Sabou, Catalin Curea, Mihai Gaidos, Aurelian Ghile, Ionut Jeler si Beko Gabor. Antrenor: Nicu Sandor

 

Rapid: Ciprian Petran – Raul Cheta, Marius Muresan, Andrei Puscas, Romulus Gherman, Alexandru Teglas, Ciprian Roja, Vasile Maghiar, Marius Haiduc (min. 72 Maior Robert), Adrian Farcas si Ovidiu Moldovan. Antrenor: Ioan Fabian

 

Jucatorul meciului: ADRIAN FARCAS (Rapid)

 

Cartonase galbene: Curea (‘21), Pop (‘38), Csalanos (‘76), respectiv Cheta (‘36), Muresan (‘60), Teglas (‘65 si 76), Roja (‘59), Maghiar (‘68 si 89) si Petran (‘88). Cartonase rosii: A. Teglas (‘76) si V. Maghiar (‘89)

 

Au arbitrat: la centru: Gabriel Almas (Zalau); asistenti: Medan Cozac si Augustin Podar (ambii din Zalau). Observator AJF: Otto Anderco (Zalau)

 

 

 

Sambata trecuta, pe terenul din Criseni, s-au intalnit doua dintre cele mai indisciplinate echipe, din punctul de vedere al protestelor la adresa arbitrilor. Inedite au fost momentele in care jucatorii Jiboului se certau intre ei, in timp ce Mesesul se indrepta spre careul advers. Revenind la meci, trebuie spus ca lupta a fost crancena, cu multe dueluri tari pe un teren greu, plin de smocuri. Desi Mesesul a avut mai multe ocazii, Rapidul a fost echipa care s-a impus, spre surpinderea celor prezenti pe margine. Mihai Gaidos si colegii sai au inceput tare, fiind mult mai activi la mijlocul terenului. Dupa cateva actiuni periculoase ale lui Nicolae Micle, Daniel Sabau sau Mihai Bolboaca, care l-au remarcat pe Ciprian Petran, a venit si golul, inscris de “capitanul” Mesesului. Jiboul a incercat sa echilibreze disputa, deoarece, dupa cum decurgeau lucrurile in teren, toata lumea se astepta la un scor fluviu, insa actiunile fotbalistilor de pe Somes se frangeau in preajma careului lui Victor Pop. Pana la pauza, gazdele au mai inscris o data, prin Nicolae Micle, dar reusita acestuia a fost anulata pe motiv de ofsaid. Lucrurile s-au mai echilibrat in repriza secunda, dar ocaziile mari au apartinut tot formatiei din Treznea. Mai intai, Csalanos Ioan a ratat incredibil din aproximativ 7m, sutul acestuia fiind respins excelent de portarul Ciprian Petran. Apoi, a venit randul lui Bogdan Filip sa treaca pe langa gol. Fostul junior al lui FC Zalau a reluat spre poarta dintr-o pozitie dificila, dar goalkeeperul jibouan a fost la post. Oaspetii au prins curaj si s-au vazut mai mult in atac. Ovidiu Moldovan a fost deschis excelent in flancul stang, iar talentatul atacant a gasit o pasa geniala pentru Adrian Farcas, care a restabilit egalitatea.Duelurile aprige de la mijlocul terenului l-au fortat pe “centralul” Gabriel Almas sa ii arate cartonasul rosu lui Alexandru Teglas. In mod normal, de acest lucru trebuiau sa profite gazdele, insa nu s-a intamplat asa. Surprinzator, jibouanii au intrat in avantaj, dupa ce Ciprian Roja a speculat o imprecizie a lui Victor Pop. Din acel moment, Mesesul a presat continuu careul advers, insa fara efect pe tabela. Cele mai mari ocazii au apartinut lui Mihai Bolboaca si Beko Gabor, care au ratat milimetric tinta in minutele de final. Ultimul eveniment notabil a fost eliminarea lui Vasile Maghiar, jibouanul fiind la un pas de a-l lua pe sus pe “cavalerul” fluierului. In rest, tinerii si talentatii jucatori de pe Somes s-au grupat destul de bine si au stopat cu succes incisivile actiuni ale amfitrionilor. 

loading...
Loading...
3 Comments

3 Comments

 1. Moldovan

  30 November -0001 at 0:00

  Intr-adevar…un meci foarte frumos si tensionat,din fericire cu castig de cauza pt. Rapid Jibou.Fortza Rapid Jibou!!!!

 2. Alex10

  30 November -0001 at 0:00

  …\”Inedite au fost momentele in care jucatorii Jiboului se certau intre ei, in timp ce Mesesul se indrepta spre careul advers.\” :)) doar la jibou se poate asa ceva cu.conservatorii astia in floarea vietii.(se stiu ei,nu dau nume)

 3. CipryPET

  30 November -0001 at 0:00

  Bine ca am batut. Restul sunt DOAR detalii:)))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL