Connect with us

DIVIZIA A2

Volei Club Zalău a obţinut prima victorie. REZULTATELE COMPLETE


Sălăjenii s-au impus în deplasarea de la Arad la capătul unui joc de cinci seturi, după ce gazdele au condus cu 2 – 0!


Volei Club Zalău a început sezonul cu o înfrângere pe teren propriu, dar din partida cu CSS CNE Lapi Dej, gruparea de sub Meseş a reuşit să obţină un punct. Sâmbătă, în cadrul etapei a II-a, formaţia condusă de Gabriel Terheş a bifat şi prima victorie din acest campionat, reuşind să se impună tocmai în deplasare, la Arad, acolo unde Volei Club s-a deplasat cu doar 9 jucători,  fără Flaviu Bălean şi Tudor Lazăr.

Sălăjenii au început mai ezitant jocul, iar gazdele au controlat ostilităţile în primele două seturi, astfel  că scorul la general a devenit 2 – 0. Volei Club Zalău nu şi-a pierdut speranţa şi până la urmă a revenit miraculos reuşind să obţină o victorie de două puncte.

După 23 – 25 şi 22 – 25, zălăuanii au jucat precis şi în setul cinci pe care l-au câştigat la o diferenţă de patru puncte. Cu trei puncte acumulate două două etape, Volei Club Zalău ocupă locul 4 în Seria Vest, iar acum speră să obţină şi prima victorie de 3 puncte, în partida de sâmbătă cu CSU Braşov, care va avea loc de la ora 14.00, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău.

“Ţinând cont de lotul pe care îl avem acum, suntem mulţumiţi că am obţinut 3 puncte din primele două jocuri. Am avut un meci greu la Arad, dar băieţii au avut puterea să revină de la 2 – 0 şi să câştige acest joc. Avem acum două meciuri pe teren propriu şi sperăm să obţinem cât mai multe puncte. Cel mai important este cel de sâmbătă cu CSU Braşov în care ne dorim prima victorie de 3 puncte”, a spus conducătorul Gabriel Terheş.


Rezultatele înregistrate în etapa a II-a:

ProVolei Arad – Volei Club Zalău 2 – 3 (22, 20, -23, -22, -11)!

Volei Club Zalău: Ovidiu Teuşan, Ciprian Pop, Ionuţ Silaghi, Mihai Bujor, Dan Silvăşan, David Domokoş, Raul Remeş, Ovidiu Man şi Ciprian Buta – libero

CSU Braşov – Ştiinţa Bacău 1 – 3 (-22, 23, -21, -12)

CSS CNE Lapi Dej – CSM Câmpia Turzii 3 – 0 (21, 22, 23)

Etapa a III-a se dispută sâmbătă, după programul:    

Volei Club Zalău         – CSU Braşov

CSM Câmpia Turzii – ProVolei Arad

Ştiinţa Bacău   – CSS CNE Lapi Dej


 

Loading...
loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in DIVIZIA A2