Connect with us

HANDBAL

Dana Băbeanu părăseşte Zalăul

Pe ultima sută de metri, selecţionerul Radu Voina a inclus-o în lotul lărgit al României şi pe Dana Băbeanu pentru Trofeului Carpaţi şi Campionatul Mondial din Brazilia. Ar fi o performanţă deosebită pentru ea, mai ales că convocarea sa vine pe fondul evoluţiilor foarte bune avute la HC Zalău, devenind chiar principala ei marcatoare. Din păcate, pe Dana Băbeanu nu o vom regăsi în lotul grupării de la poalele Meseşului în etapa a IX-a, care se va desfăşura în luna ianurie a anului 2012. Şi asta dintr-un motiv cât se poate de simplu. Împrumutul handbalistei expira abia în vară, însă conducerea Oltchimului a anunţat că are nevoie de serviciile ei încă din primele luni ale anului viitor. În aceste condiţii, cele două meciuri jucate contra israeliencelor de la Bnei Hertzeliya au fost ultimele pentru Dana Băbeanu în tricoul lui HC Zalău. La finalul manşei retur din Turul III al Cupei EHF, managerul Gheorghe Tadici i-a oferit jucătoarei un buchet de flori sub privirile emoţionate ale celor care-i vor fi foste colege şi chiar adversare din luna ianuarie încolo. Conducerea clubului zălăuan a afirmat că nu va efectua vreun transfer pentru a umplea golul lăsat de Băbeanu, ci va da şansa handbalistelor tinere din actualul lot pentru a creşte în valoare.

 

Rezultatele etapei a VIII-a:

HC Zalău – “U” Jolidon Cluj-Napoca 23 – 20

CSM Cetate Devatrans – HC Oţelul Galaţi 20 – 20

SCM Craiova – Corona Braşov 21 – 24

HCM Baia Mare – HCM Roman 25 – 22

CSM Ploieşti – Universitatea Neptun Constanţa 26 – 21

 

CSM Bacău 2010 – CSM Bucureşti se va juca duminică, 20 noiembrie

HC Dunărea Brăila – Oltchim Râmnicu Vâlcea se va juca miercuri, 11 ianuarie 2012

 

 

 

loading...
Loading...
4 Comments

4 Comments

 1. soporter003

  14 November 2011 at 23:03

  o sa faca banca bita de ea sau o sa intareasca clujulau vazut valcenii ca zalaul e in coasta lor sii……hai s o luam pe babeanu ca le scadem valoarea

 2. costea

  15 November 2011 at 5:36

  babeanu e valoare.stie handbal si na invatat la zalau.care stie se perfectioneaza doar.nu va mai laudati atat.exista loc de mai bine si fara invidie!in rest e normal cu atatia sponsori de valoare sa arati muschii la alte sporturi!din pacate cotizeaza un oras si beneficiaza o cabina de oameni.

 3. Meses

  15 November 2011 at 10:24

  Ba da ! A invatat mult la Zalau si a crescut dupa revenirea lui Tadici., foarte mult in valoare. Da! Valcea a vazut ca Zalaul creste ,are meci in retur la Zalau, anul trecut au avut probleme la Zalau , au venit cu galerie si observator, cu frica in oase. Cheltuie 3 milioane de euro , fara eficienta ! Zalaul merge inainte , atita timp cat e Tadici in putere !Adevar adevarat ! chiar daca carcotasilor NU le convine .

 4. gaby

  22 November 2011 at 20:42

  co stea esti batut in cap cu o stea ca sa nu spun cu altceva.Dana a crescut foarte mult la Zalau,are talent si a muncit mult+sansa de a juca meci de meci.In rest cred ca tu esti un ..ou cabinat.Baga-te la ce te pricepi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL