Connect with us

VOLEI

Campioana şi-a respectat blazonul şi s-a impus la Bucureşti

Eficienţă maximă pentru campioana României, care reuşeşte cea de-a şasea victorie cosecutivă în campionat, în minimum de seturi. În etapa a VI-a, voleibaliştii de la Remat s-au deplasat în capitală pentrun meciul cu CSM Bucureşti, singura grupare de pe plan intern care a furat un set Zalăului, în sferturile Cupei României, într-un meci disputat chiar la Zalău. De data aceasta Bucureştenii nu au mai fost în stare să îşi adjudece nici un set în faţa campionilor, care au condus ostilităţila încă de la început. În primul set , zălăunaii s-au impus la şase puncte diferenţă, iar în setul doi, zarurile au fost aruncate rapid, campionii impunându-se la zece puncte diferenţă. Gazdele au reacţionat abia în setul trei, când au dat o replică mai conistentă celor de la Remat, tabela indicând la un moment dat egalitate la 14. A fost un simplu foc de paie, deoarcele zălăuanii şi-au adjudecat setul la şapte puncte diferenţă. Victorie clară a celor de la Remat, care acuma se pregătesc pentru meciul cu Tomis Contanţa care va avea loc duminică. 


 CSM Bucureşti- REMAT Zalău 0:3 (19:25, 15:25, 18:25) 

CSM Bucureşti (antrenori Vicenţiu Dumitrescu şi Dan Lăzărescu): Andrieş, Purice, Kovacs (Prunişoară), Didorciuc, Măcicăşan, Macovei, Ilie (libero);

REMAT Zalău (antrenori Mariusz Sordyl şi Ovidiu Macarie): Stoian, Mărieş, Iosifov, Massinatori, Mozer, Nagy şi Feher (libero)

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in VOLEI