Connect with us

ARTE MARTIALE

CS Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei au cucerit 27 de medalii la Cupa Zalăului


Sportivii pregătiţi de profesorul Gheorghe Pop au dominat ediţia din acest an a competiţiei desfăşurate la poalele Meseşului, la care au mai participat karateka şi din judeţele Maramureş şi Bihor


Cupa Zalăului la karate Shotokan – intrată în circuitul Asociaţiei Nord Amical Karate (ANAK) – a devenit deja o tradiţie, astfel că evenimentul a ajuns la ediţia XV! Întrecerile au avut loc duminică, în organizarea celor de la CS Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, cu sprijinul D.J.T.S. Sălaj şi a Liceului Tehnologic “API” Zalău.

La competiţie au participat sportivi din Sălaj, Maramureş şi Bihor, care s-au întrecut în probe de kumite individual W.K.F. şi Shobu Ippon. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivi de la CS Omega şi Clubul Copiilor din Şimleu Silvaniei, iar rezultatele nu întârziat, astfel că valorosul lot sălăjean reuşind numai puţin de 27 de medalii, respectiv 6 medalii de aur, 11 de argint şi 10 bronz!

Câţiva sportivi s-au remarcat în mod special, este vorba despre Maia Pop, Alexandra Barth, Ioana Rad, Ana Costea şi Tania Pop – la fete, respectiv David Cosma, Mak Szilard, Matei Bal, Alexandru Moldovan, Marius Ilinca şi Raul Maier – la băieţi.

La final, organizatorii i-au răsplătit pe cei mai buni cu trofee, medalii şi diplome. Şi tot organizatorii au spus că acţiunea a fost una foarte reuşită, iar doctorul competiţiei a fost un simplu spectator!

Au arbitrat fără reproş Demjen Geza, Ioana Herţeg, Stelian Mihalcea şi Paula Radu, îndrumaţi de Takacs Mihaly şi supervizaţi de profesorul Gheorghe Pop (5 DAN) – preşedintele CS Omega – şi de sensei Viorel Duţă – preşedintele A.N.A.K.

Mai trebuie spus că ediţia din acest an a competiţiei de la poalele Meseşului a precedat un alt eveniment marţial, este vorba despre Cupa României, ce va avea loc la finalul acestei săptămânii la Târgu Secuiesc.

 

Mai multe, în ediția ziarului Sportul Sălăjean de miercuri, 25 octombrie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ARTE MARTIALE