Connect with us

FOTBAL

Bătaie între jucători la un meci din Liga a V-a Sălaj


Spiritele s-au încins pe terenul din Răstolţu Deşert în ultimele minute de joc ale partidei dintre Recolta Agrij şi Cetatea Almaşu. După o deposedare în forţă în apropierea careului echipei oaspete, Paul Rostaş l-a luat la bătaie pe fundaşul Peter Varga care i-a “furat” balonul. Atacantul a văzut imediat cartonaşul roşu şi a fost suspendat patru etape


Pe terenul din Răstolţu Deşert s-a disputat duminică partida dintre Recolta Agrij şi Cetatea Almaşu, încheiată cu victoria gazdelor printr-un gol marcat în ultimele minute de joc.

Meciul a fost unul disputat, iar spirtele s-au încins în ultimele minute de joc, imediat după ce Agrijul a marcat golul victorie.

Aflat în atac, în minutul 87 al partidei, jucătorul Agrijului, Paul Rostaş, a fost deposedat printr-o intrare mai bărbătească a fundaşului Peter Varga, chiar în apropiere de careul Almaşului. Atacantul a avut un moment în care şi-a pierdut cumpătul şi i-a reproşat fundaşului că a intrat prea dur la minge. După un schimb de replici, Paul Rostaş l-a lovit cu cotul şi apoi cu pumnul pe Peter Varga. Centralul partidei, Demeter Lorand, i-a arătat imediat după incident cartonaşul roşu jucătorului echipei gazde.

 

“Totul s-a petrecut pe finalul meciului după o deposedare prin alunecare. Noi suntem însă învăţaţi cu acest comportament la Agrij. În urmă cu 5-6 ani, în doar 10 minute, doi jucători au fost accidentaţi grav într-un meci cu Agrijul. Oricum, eu cred că arbitrul trebuia să arate cel puţin vreo trei cartonaşe roşii în această partidă după modul dur în care au jucat cei din Agrij”, ne spune Cristian Ignat, conducătorul echipei Cetatea Almaşu.

După acest incident, Paul Rostaş a fost amendat şi suspendat patru etape de către Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj.

“Rostaş Paul – Recolta Agrij – patru jocuri suspendare şi amendă pentru că a lovit în mod intenţionat un jucător  de la Cetatea Almaşu în minutul 87, după oprirea jocului”, se arată şi într-un comunicat al AJF Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 
More in FOTBAL