Connect with us

HANDBAL

Junioarele 1 de la CSS Zalău nu găsesc drumul spre victorie


Cea mai experimentată grupă de handbal a CSS Zalău nu-și găsește cadența și rămâne lanterna roșie în seria F a Campionatului Național al junioarelor 1


Junioarele mari de la CSS Zalău se confruntă în debutul actualei ediţii de campionat cu serioase probleme de lot. Aflate în an terminal, clasa a XII-a, o parte din componentele de bază ale echipe au decis să o lase mai moale cu handbalul pentru a se dedica studiului, iar cele care au decis să meargă pe două fronturi îşi dau toată silinţa pentru a obţine rezultate cât mai bune.

Din păcate, o parte din ele au suferit accidentări care necesită repaus, iar ultima jucătoare care îngroaşe lista indisponibilelor este tocmai “căpitanul” Olivia Truţă, astfel că prof. Gabriela Muntean se confruntă cu mari probleme în alcătuirea primului 7. În aceste condiţii şi rezultatele echipei sunt tot mai modeste, iar în etapa de la finalul săptămânii trecute zălăuancele au fost învinse clar, pe propriul teren (scor 22 – 30), de LPS “Florin Fleşeriu” Sebeş.

Dacă în prima parte elevele Gabrielei Muntean au ţinut cât de cât pasul cu echipa din judeţul Alba, în partea a doua nu au mai avut prospeţime şi echipa oaspete a plecat acasă cu toate cele două puncte puse în joc.

“Nu am ce să spun despre acest joc. Este greu să emiţi pretenţii în condiţiile în care Olivia Truţă nu poate evolua din cauza accidentărilor suferite, iar sora ei a revenit pe teren după o lungă pauză datorată unei intervenţii chirurgicale. Nu numai ele sunt cu probleme medicale. Mai sunt şi altele. Nu ne rămâne decât să muncim în continuare cât mai bine şi sperăm că o să vină şi victoria mult dorită. Dintre jucătoare pot să o remarc în partida de azi pe Laura Andrada Groza, autoarea a 8 goluri. Ea este o jucătoare cu mult mai tânără decât adversarele. Groza este născută în anul 2002, iar marea majoritate a junioarelor 1 sunt născute în 1999”, a afirmat prof. Gabriela Muntean.

CSS Zalău: Olivia Truţă, Andrea Ţurcaş (3), Antonia Fărcaş (6), Gabriela Truţă (1), Szabo Imola, Tonia Crişan, Jessica Jula, Paula Borciu, Emanuela Vitişan, Dalia Rus (3), Elisabeta Crişan, Iulia Sfăt, Alexandra Pop, Camelia Gorgan şi Laura Groza (8). Antrenor: prof. Gabriela Muntean


Rezultatele complete ale etapei:

CSS 2 Baia Mare – CSS Odorheiu Secuiesc 36-17 (19-8)

Marta Baia Mare – CSS Viitorul Cluj         31-19 21-8

CSS Zalău – LPS Florin Fleșeriu Sebeș 22-30 (10-13)

Programul etapei a IV-a duminică, 29 octombrie:

CSS Zalău – Marta Baia Mare

LPS Florin Fleșeriu Sebeș – CSS Odorheiul Secuiesc

CSS Viitorul Cluj – CSS 2 Baia Mare


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL