Connect with us

HANDBAL

A doua victorie consecutivă pentru junioarele 3 de la CSS Zalău!


Micuţele handbaliste zălăuane au bifat al doilea succes în actuala ediție de campionat și au urcat pe locul 6 în clasamentul seriei H a Campionatului Național de handbal feminin rezervat categoriei de vârstă junioare 3


După trei etape de secetă în care au suferit tot atâtea înfrângeri, micile handbaliste de la CSS Zalău pregătite de Livia Sabou şi Gabriela Muntean au dat primele semne de revenire în runda a IV-a când au reuşit să se impună pe propriul teren cu scorul de 25-19 în faţa echipei ACS Alpha Oradea. Succesul obţinut în faţa bihorencelor le-a dat aripi zălăuancelor şi,  în etapa a V-a a campionatului, disputată duminică, 15 octombrie, sălăjencele de la CSS Zalău au evoluat cu mai multă dezinvoltură şi au reuşit să se concentreze mult mai bine îm faza de apărare.

Respectând întocmai sarcinile de joc, fetele de la CSS au reuşit să facă o primă repriză excelentă, iar la pauză au mers la vestiar având un avantaj de şase lungimi, scor 8-14.

În partea a doua a partidei echipa sătmăreană a dat semne de revenire, dar cu toate acestea fetele de la CSS nu s-au pierdut cu firea şi au reuşit să-şi menţină avantajul avut la pauză, iar la finalul jocului diferenţa de pe tabela de scor a crescut la 8 lungimi, 27-19, rezultat care aduce echipei din Zalău două puncte în clasament.

Cu 4 puncte acumulate din 5 jocuri, CSS Zalău urcă pe locul 6 în serie, la egalitate de puncte cu ocupantele locurilor 4 şi 5, Arsenal Tăureni şi CSS Viitorul II Cluj, echipe care au însă disputate doar 4, respectiv 3 partide.

“Jocul echipei este într-o vizibilă creştere. Suntem pe o pantă ascendentă şi sperăm să continuăm să jucăm din ce în ce mai bine. După jocul de azi pot să o evidenţiez în mod special pe Natalia Iepan, dar asta nu înseamnă că celelalte fete au fost mai prejos. A fost un meci în care am rulat toate fetele înscrise pe foaia de joc şi tocmai de aceea pot să spun că rezultatul este unul foarte bun. Duminică vom avea din nou meci, pe teren propriu, cu  CSS Viitorul Cluj şi având în vedere moralul bun al echipei ne aşteptăm să bifăm o nouă victorie”,  ne-a declarat prof. Livia Sabou.

CSS Zalău: Denisa Varga (5), Delia Iepan (9), Sonia Udrescu, Emanuela Zahorte (1), Ştefania Mocuţ, Mara Pop (4), Karina Ghinea (5), Gabriela Ghiulea (1), Bianka Baczo (1), Andrea Kurty, Alexandra Ţap (1), Maya Pop, Krisztina Vereş şi Beatrice Labo. Antrenori: prof. Livia Sabou şi prof. Gabriela Muntean


Rezultatele complete ale etapei a V-a:

CS Alpha Oradea – CS Phoenix Baia Mare 20-38 (11-22)

CS Athletik Satu Mare – CSS Zalău          19-27 (8-14)

CSS Viitorul Cluj – HC Arsenal Tăureni  (reprogramat)

CSS 2 Baia Mare – Pegasus Târgu Mureș 23-22 (12-15)

Programul etapei a VI-a duminică, 22 octombrie:

CS Phoenix Baia Mare            – CS Athletik Satu Mare

HC Arsenal Tăureni    – CSS Viitorul II Cluj

CSS 2 Baia Mare                    – CS Alpha Oradea

CSS Zalău                   – CSS Viitorul Cluj


 

571 Vizualizari
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL