Connect with us

HANDBAL

Trei jucătoare de la HC Zalău, convocate la lotul naţional de tineret

Dacă handbalistele cu experienţă ale HC Zalău nu intră încă în vederile echipei naţionale a României, există totuşi câteva fete care cochetează cu loturile naţionale. Zilele trecute, pe adresa clubului zălăuan, a sosit o telegramă de convocare pentru trei handbaliste.

Astfel, portăriţa Adina Mureşan şi jucătoarele Florina Ciobanu şi Roxana Varga se vor prezenta pe data de 14 noiembrie la lotul naţional de tineret, care se va reuni în acelaşi timp cu lotul naţional de senioare. Acţiunea va începe cu o vizită medicală în capitală, pentru ca din 15 noiembrie şi până în 22 noiembrie, cele trei handbaliste ale HC Zalău să fie în cantonament alături de colegele lor.

Apoi, lotul naţional de tineret, pregătit de Dumitru Muşi şi Costică Buceschi se va deplasa în Polonia, unde în perioada 23 – 26 noiembrie va participa la un turneu de verificare. Pe lângă gazde şi naţionala României, vor mai participa selecţionatele similare ale Ungariei, Danemarcei şi Norvegiei. Primul meci al “tricolorelor” mici va avea loc pe data de 24 noiembrie, de la ora 11.00, atunci când adversară ne va fi Danemarca. Tot în aceeaşi zi, dar de la ora 20.00, fetele noastre se vor duela cu Norvegia. Polonia ne va fi şi ea adversară vineri, 25 noiembrie, de la ora 16.00, iar în ultima zi a turneului, 26 noiembrie, Adina Mureşan, Florina Ciobanu, Roxana Varga şi colegele lor vor susţine ultimul meci din cadrul acestui turneu, cel cu Ungaria.

 

Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. ANA

    28 December 2011 at 12:11

    Tanara jucatoare a Zalaului,Adina Muresan promite foarte mult pentru viitorul handbalului feminin ,ea practicand handbalul de mica alaturi de antrenorii cei mai buni ai Zalaului .
    Este nevoie de tineri pentru a ajunge si mai departe in clasamentele europene si mondiale .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in HANDBAL