Connect with us

ALTE SPORTURI

Sălăjeanca Sorina Pop, pe podium la concursul internaţional de la Budapesta! GALERIE FOTO


Câştigătoare a Trofeului “Hercule” de la Oradea, frumoasa şimleuancă continuă să facă istorie în fitness-ul din Sălaj, fiind una dintre remarcatele de la “Fitparádé”, adică cel mai puternic concurs de profil din capitala Ungariei


Intrată în concursurile de fitness doar de anul trecut, şimleuanca Sorina Pop începe deja să îşi facă un nume în acest frumos sport. După ce la începutul lunii octombrie a câştigat Trofeul “Hercule” de la Oradea, sportiva de la CS IN Shape Şimleu Silvaniei a făcut senzaţie în capitala Ungariei.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, sălăjeanca a participat cu succes la Fitparádé – cel mai  puternic concurs de culturism şi fitness din Budapesta, la care au fost prezenţi pete 600 de sportivi din Ungaria, România, Bulgaria, Ucraina, Italia, Spania sau Iran!

Înscrisă la categoria “Fitmodel world woman junior +165cm”, la care au intrat pe scenă aproximativ 20 de concurente, Sorina Pop a trecut cu brio de prima rundă, ajungând în primele cinci.

Şi în această fază, sportiva de la CS IN Shape a încântat juriul la comparaţii la costumul bikini, calificându-se în faza finală în care au ajuns trei concurente: sălăjeanca noastră şi două sportive din Ungaria! Concurenţa a fost foarte puternică şi Sorina Pop s-a putut mândri la final cu un meritoriu loc 3!

“Mă aflu în al doilea an de pregătire şi nu credeam că voi putea ajunge pe podium la competiţii atât de importante. A fost foarte greu, dar e frumos şi îmi place ceea ce fac. Nu puteam ajunge aici fără susţinerea antrenorului meu, Sranko Zsolt. Sunt mulţumită şi fericită şi vreau să spun că fac totul din pasiune. Nu e uşor în acest sport, dar dacă eşti înconjurată de oameni dragi poţi reuşi şi cred că eu doresc să fac asta şi pe viitor”, ne-a declarat  cu entuziasm Sorina Pop, cea care are şi alte câteva hobby-uri pe care le poate transforma în afaceri  de succes.

Astfel,  într-o afacere de familie, şimleuanca decorează fructe şi dulciuri pentru evenimente speciale, dar ea face şi prăjituri delicioase, iar acum se pregăteşte să deschidă în oraşul de la poalele Măgurii şi un laborator de cofetărie!

Să spunem că şi antrenorul tinerei este mândru de performanţa realizată în Ungaria.

“Am făcut istorie. Nu e uşor să urci pe podium la cel mai tare concurs din Budapesta şi Sorina a reuşit acest lucru. Aceasta ar fi cam cea mai mare performanţă realizată de clubul nostru. Cred că este şi una dintre cele mai importante în Sălaj la un concurs de fitness”, a spus Sranko Zsolt, cel care adeja roade la clubul sportiv înfiinţat doar de câteva luni!

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.

More in ALTE SPORTURI