Connect with us

Ştiri din Sălaj

Accident grav între Sîncraiu Almaşului şi Sutor


Un clujean s-a răsturnat cu o autoutilitară din cauza faptului că a condus cu viteză prea mare în curbă


Evenimentul a avut loc astăzi, dis-de-dimineaţă, la ora 7.00 pe Drumul Naţional 1F ce leagă Sălajul de Cluj, între localităţile Sîncraiu Almaşului şi Sutor.

Un clujean, în timp ce conducea o autoutilitară, nu a adaptat viteza de deplasre în curbă, a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un cap de pod iar apoi s-a răsturnat.

La locul accidentului a intervenit atât poliţia cât şi un echipaj de la pompieri care au deconectat bateria autoutilitarei pentru a evita producerea unui incendiu.

Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, însă rezultatul a fost negativ.

“Miercuri, 18 octombrie a.c., la ora 7:18, un tânăr de 27 ani, din județul Cluj, conducea autoutilitara pe DN 1F, iar între localitățile Sîncraiu Almașului și Sutoru, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum-curbă periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcției de deplasare și a intrat într-un cap de pod, după care s-a  răsturnat pe carosabil.

În urma impactului, șoferul autoutilitarei a fost rănit ușor. Acesta a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sălaj.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj