Connect with us

ALTE SPORTURI

Şimleuanul Ioan Laslo, locul 1 la Cupa “Federaţiei” la Culturism


Preşedintele CS “Gold Gym” Şimleu Silvaniei a cucerit medalia de aur la categoria masters +50, din cadrul competiţiei desfăşurate în oraşul Ianca, Brăila


La finele săptămânii trecute, oraşul Ianca din Brăila a fost “casa” culturismului. Astfel, în data de 14 octombrie s-a desfăşurat o nouă ediţie a Cupei “Federaţiei”. Competiţia din acest an s-a bucurat de o prezenţă numeroasă la concurs, astfel că pe lista de start au figurat nu mai puţin de 118 sportivi şi sportive.

Cei peste 100 de participanţi urmau să se întreacă la categoriile juniori, junioare, seniori, senioare, masters feminin şi masculin. Totuşi, din cei 118 sportivi înscrişi, doar 90 de sportivi şi sportive au concurat la bikini fitness, man pshysic, women pshysic, BB clasic şi culturism. Judeţul Sălaj a avut un reprezentant de seamă la importanta competiţie.

Astfel, Ioan Laslo, preşedintele Clubului Sportiv “Gold Gym” Şimleu Silvaniei s-a aflat pe lista de start şi a concurat la categoria masters +50 ani. Şimleuanul a avut o evoluţie impecabilă şi în cele din urmă s-a clasat pe primul loc, fiind medaliat cu aur. În întrecerea OPEN, Ioan Laslo avut parte de un duel dificil cu Rizea, câştigătorul masters 40-49 de ani. OPEN-ul a fost câştigat de Dragoş Enuţă.

“A fost un concurs reuşit, sportivi bine prgătiţi. Sunt mulţumit că am avut cea mai bună formă din acest an. Am pus accent pe calitate şi densitate. După ce am câştigat categoria, am avut o misiune grea în confruntarea open cu sportivul Rizea. Din punctul meu de vedere”, a spus Ioan Laslo.

Preşedintele CS “Gold Gym” Şimleu Silvaniei s-a arătat deranjat şi atitudinea unor sportivi, care dacă observă că Agenţia Naţională Anti Doping este prezentă, se retrag din competiţie.

“Din punctul meu de vedere, problema mare este faptul că mulţi sportivi se înscriu în concurs, iar în ziua competiţiei, dacă ANAD este prezentă cu probe antidoping, se retrag. Este jenant să vezi că sportivi de la Masters după cântar dispar şi nu mai ies pe scenă”, a încheiat Ioan Laslo.

Să spunem că în perioada 8 – 12 noiembrie, în Bistriţa se va desfăşura Campionatul Mondial de juniori şi masters, unde CS “Gold Gym” Şimleu Silvaniei va fi reprezentat de Sorin Fritea la categoria body building clasic-masters 45 – 49 ani.

Mai multe despre performanţa şimleuanului, în ziarul Sportul Sălăjean din 18 octombrie.

Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ALTE SPORTURI