Connect with us

Fără categorie

Doi sălăjeni urmăriţi general au fost arestaţi în timp ce voiau să fugă ilegal în Ungaria


Doi sălăjeni condamnaţi la închisoare cu executare voiau să fugă ileagl din ţară prin punctul de trecere al frontierei de la Turnu, judeţul Arad, însă au fost depistaţi de poliţiştii de frontieră


Doi sălăjeni, unul în vârstă de 22 de ani şi unl de 60 de ani, au fost depistaţi recent la punctul de trecere al frontierei Turnu, judeţul Arad, când voiau să fugă ilegal din ţară după ce au primit pedepse de închisoare cu executare.

În jurul orei 06.20, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, cetăţeanul român Gheorghe M., în vârstă de 60 de ani, din judeţul Sălaj.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis de către autoritățile române, un mandat de executarea pedepsei cu închisoareapentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 1 an şi 8 luni.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

A doua zi,  în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice trecerii frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, cetăţeanul român Marius H., în vârstă de 22 de ani, din judeţul Sălaj.

În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autoritățile române, un mandat de executarea pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii la regimul circulaţiei, părăsirea locului accidentului fără încuviinţatea poliţiei şi instigare la mărturie mincinoasă, acesta având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 2 ani şi 6 luni.

Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

Sursa: livearad.ro

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie