Connect with us

Fără categorie

Sportul Şimleu s-a predat greu în faţa campioanei Dumbrava Gîlgău


Gruparea de sub Măgură a jucat mai bine în prima repriză când a avut mai multe ocazii, dar a cedat teren în partea secundă şi s-a recunoscut învinsă la o diferenţă de trei goluri


Pe hârtie, confruntarea dintre Dumbrava Gâlgău şi Sportul Şimleu era derby-ul etapei, având în vedere că s-au duelat două echipe ce erau în formă, din punct de vedere al rezultatelor. Cu două succese la rând, grupare de sub Măgură s-a deplasat încrezătoare pe terenul campioanei, unde chiar dacă a primit gol din minutul 8, după o fază frumoasă a lui Alin Mierea, oaspeţii au egalat la doar şapte minute distanţă.

La finalizare a apărut Andrei Chiş care a trimis cu latul în plasa porţii adverse după o minge deviată cu capul de Tudor Ulmeanu. Au urmat momente bune ale şimleuanilor, care au ratat ocazii foarte mari, însă portarul Cristian Man şi-a ţinut în joc echipa şi scorula a rămas 1 – 1.

În loc ca tabela să arate un avantaj pentru Sportul Şimleu, contrar cursului jocului, formaţia antrenată de Marius Paşca a marcat în minutul 30 prin Viorel Ionaşcu, care a pătruns în diagonală şi a trimis un şut bun, direct la vinclu. Cu 2 – 1 s-a intrat şi la cabine şi se anunţa o repriză secundă la fel de disputată.

De la vestiare însă, Sportul Şimleu nu a mai ieşit cu aceeaşi determinare şi consistenţă. În aceste condiţii, jocul a curs spre poarta apărată de Florin Moisi, unde s-au petrecut cele mai importante faze ale meciului. Şi Sportul Şimleu a mai avut ocazii însă foarte puţine pentru a putea spera la un rezultat bun de la acest meci.

În doar 5 minute de la startul reprizei secunde,  Alexandru Pop a apărut la finalizare, iar după o centrare în faţa porţii, fostul atacant de la FC Zalău a trimis balonul în plasă din 7 metri, iar scorul a devenit 3 – 1. Jocul şimleuanilor nu s-a mai legat, iar Dumbrava a marcat din nou, după 10 minute. De data aceasta, pe lista marcatorilor şi-a trecut numele Adrian Călăcean, care a marcat din centrarea lui Vlad Negrean.

Elevii lui Marius Paşca au mai avut câteva situaţii de a înscris, însă acestea au fost tratate cu lejeritate de către jucătorii campioanei. Până la urmă, Dumbrava Gâlgău a obţinut cele 3 puncte, dar a pierdut fotoliul de lider, fiind depăşită la golaveraj de către Unirea Mirşid, care a făcut scorul etapei în deplasarea de la Hida.

De cealaltă parte, Sportul Şimelu a rămas cu satisfacţia că a făcut o repriză bună pe terenul campioanei, unde dacă era mai precisă la ocaziile avute putea spera la un rezultat pozitiv.

 


Dumbrava Gîlgău – Sportul Şimleu 4 – 1 (2 – 1)

Au marcat: Alin Mierea (‘8), Viorel Ionaşcu (‘30), Alex Pop (‘50) şi Adrian Călăcean (‘60), respectiv Andrei Chiş (‘15)

Dumbrava: Cristian Man – Răzvan Criste (‘74 Dragoş Covaci), Marius Cheţa (cpt.), Victor Cheţa, Vlad Negrean (‘63 Marius Rus) – Viorel Ionaşcu, Flaviu Bărnuţiu (‘76 Sergiu Korozsi), Cristian Unguruşan (‘18 Daniel Supuran), Alin Mierea – Alexandru Pop şi Adrian Călăcean. Rezerve: Mihai Lung – Samuel Lingurar şi Răzvan Sabou. Manager: Marius Paşca. Delegat: Viorel Ilieş

Sportul: Florin Moisi – Silviu Crişan, Doru Sabău – cpt. (‘79 Alin Chereji), Lupo Csaba, Adrian Bregea (‘65 Paul Ardelean) – Alex Cătuna, Mălin Sabou, Ciprian Nagy (‘68 George Pop), Daniel Contraş (‘30 Garbacz Szilard) – Andrei Chiş şi Tudor Ulmeanu. Rezerve: Flaviu Dragoş – Paul Buzea. Antrenori: Eugen Crişan şi Lupo Csaba

Au arbitrat: la centru: Cătălin Roşu (Var), asistenţi: Florin Ciobanu (Zalău) şi Claudiu Coste (Surduc)

Observator AJF: Gheorghe Ciule (Jibou)

Jucătorul meciului: Cristian Man

 

Declaraţii după joc

Marius Paşca – antrenor Dumbrava Gâlgău:

“Nu sunt mulţumit cum arătăm”

“Am întâlnit o echipă ambiţioasă, care ne-a pus probleme în prima repriză. Pe lângă acel gol, Sportul Şimleu a mai avut două, chiar trei ocazii bune de a marca. Până la urmă ne-am revenit, iar în repriza a doua am jucat mai bine şi am câştigat meritat. Am adus jucători valoroşi în vară, dar deocamdată relaţiile între jucători suferă şi nu sunt mulţumit de cum arătăm. Mai avem multe aspecte de pus la punct, în special la finalizare. Meciul cu Sportul Şimleu a fost un test bun pentru noi ”.

 

Andrei Chiş – jucător Sportul Şimleu:

“Scorul nu reflectă realitatea din teren”

“Am jucat foarte bine, mai ales în prima repriză când am avut foarte multe ocazii. Din păcate nu am marcat, iar în partea secundă, adversarii ne-au taxat. După ocaziile clare pe care le-am avut, trebuia să câştigăm cu 6 – 4, dar scorul final nu reflectă realitatea din teren. În a doua repriză, schimbările care s-au făcut nu au adus niciun plus în jocul echipei noastre”.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Fără categorie