Connect with us

Ştiri din Sălaj

Poliţia a confiscat peste 4.000 de kilograme de fructe şi legume din Sălaj!


Captura a fost realizată anul acesta în cadrul unei acţiuni prin care oamenii legi vor să scape judeţul de evaziunea fiscală


Poliţia din Sălaj a demarat anul acesta o amplă acţiune privind evaziunea fiscală din judeţ. Printre “afacerişti” vizaţi s-au numărat însă şi micii comercianţi care vând fructe şi legume şi chiar brutările din judeţ.

Raportul Poliţiei Sălaj arată că oamenii legii au aplicat 80 de amenzi pentru evaziunea fiscală cu ţigări, fructe şi legume şi cu pâine! Suma totală a amenzilor este de 185.400 de lei.

Totodată, poliţiştii au confiscat anul acesta  6.989 de ţigări, adică 349 de pachete, cea ce înseamnă 38 de pachete de ţigări pe lună. Au mai confiscat însă 1.173 de pâini!

Poliţia se mai laudă însă şi că au confiscat 4.633 de kilograme de legume şi fructe, fără a spune însă şi motivul pentru care au fost confiscate.

“Au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 185.400 de lei, și s-a dipus ridicarea în vederea confiscării  a 6989 de ţigarete, 4633 kg de legume-fructe, 1173 de pâini, dar și produse alimentare și nealimentare a căror termen de valabilitate era expirat”, se arată într-un comunicat al IPJ Sălaj.

34 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj