Connect with us

Ştiri din Sălaj

Percheziţii în Sălaj! Poliţia a arestat mai mulţi evazionişti şi a pus sechestru pe 7,9 milioane de lei


Poliţişti sălăjeni au demarat în acest an o acţiune de prevenire a evaziunii fiscale şi au percheziţionat opt persoane, trei dintre ele fiind arestate preventiv. 


În cele nouă luni ale acestui an, poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliție JudețeanSălaj au efectuat opt  percheziții și au pus în aplicare 14 de mandate de aducere.

Față de trei persoane au fost dispuse măsuri privative de libertate, iar valoarea măsurilor asiguratorii (sechestru) este de 7.900.000 lei.

În perioada 1 ianuarie-30 septembrie , poliţiştii au efectuat opt percheziții domiciliare și au pus în executare 14 mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracțiuni economice.

În cadrul cauzelor penale instrumentate, au fost constatate 62 de infracțiuni, din care 31 de evaziune fiscală, iar difereanța au constituit alte fapte de natură economică. Au fost dispuse măsuri privative de libertate față de trei persoane și au fost instituite măsuri asiguratorii  în valoare de 7900 mii lei.

De asemenea, au fost aplicate 80 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 185.400 de lei, conform unui comunicat al IPJ Sălaj

43 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj