Connect with us

DIVIZIA A1

Lucian Tofan: “Vom încerca să ne ridicăm la un nivel acceptabil”


Noul voleibalist al celor de la “U” Cluj este rezervat în şansele echipei sale de a obţine un rezultat pozitiv în faţa campioanei României


După ce a fost reprimită în Divizia A1, “U” Cluj a încercat să-şi întărească lotul pe ultima sută de metri. Printre numele sonore care au ajuns la gruparea din oraşul de pe Someş s-a aflat şi Lucian Tofan.

Experimentatul jucător a debutat pentru “alb-negrii” în duelul din prima etapă cu nou-promovata CSU UV Timişoara. Clujenii au obţinut un succes categoric în faţa echipei de pe Bega ce le dă jucătorilor antrenaţi de Răzvan Parpală moral bun pentru confruntarea cu ACS Volei Municipal Zalău de sâmbătă.

Înaintea acestui duel, Lucian Tofan este de părere că meciul cu Volei Municipal va fi extrem de greu, având în vedere diferenţa de valoare dintre cele două echipe şi mai ales că gruparea clujeană este în formulă completă de doar câteva săptămânii, fiind în urmă cu pregătirea.

“Deşi nu suntem la zi cu pregătirea, având în vedere că suntem împreună de două-trei săptămâni, am început campionatul cu o victorie, ceea ce este foarte bine pentru noi. Meciul de sâmbătă cu campioana României va fi extraordinar de greu, dar vom încerca să ne ridicăm la un nivel acceptabil. M-am acomodat foarte bine la Cluj, unde am întâlnit nişte oameni care mi-au acordat toată înţelegerea. Mi-au dat şansa să îi ajut în acest sezon. Şi colegii de echipă m-au primit foarte bine, avem un colectiv frumos şi sper să ajut la îndeplinirea obiectivului, acela de a rămâne în prima ligă”, ne-a spus Lucian Tofan.

40 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1