Connect with us

FOTBAL

Juniorii B de la Atletic, 7 victorii în 10 jocuri


Formaţia antrenată de Claudiu Cornaci şi-a continuat forma bună şi a încheiat etapa preliminară cu o victorie pe terenul echipei LPS Cluj


Doar în meciurile cu Ardealul Cluj, CS Atletic nu a putut emite pretenţii. În celelalte jocuri, formaţia antrenată de Claudiu Cornaci a arătat că are valoare  şi a reuşit să obţină şapte victorii în 10 meciuri. Chiar dacă avea locul 2 asigurat înaintea ultimei etape, gruparea zălăuană a tratat cu maximă seriozitate partida de la LPS Cluj. Zălăuanii au început foarte bine jocul şi au avut mai multe ocazii importante în primele 20 de minute. Alin Lazăr a nimerit bara din lovitură liberă, iar Neluţu Berbenţi şi Paul Mocan au trecut şi ei pe lângă deschiderea scorului, în timp ce LPS Cluj nu prea s-a apropiat de buturile apărate de Paul Cosma. La vestiare s-a intrat cu un scor “alb”, dar la 15 minute după reluare, zălăuanii au reuşit deschiderea scorului prin Andrei Vaida, care a reluat cu capul o centrare venită din corner.

Sălăjenii au putea desprinde pe tabela de marcaj, dar Dragoş Pop nu a reuşit să marcheze chiar dacă a scăpat singur spre poarta adversă.  CS Atletic a mai avut câteva acţiuni bune de atac, rămase fără efect pe tabelă, însă Olimpiu Ardelean şi colegii săi nu au avut emoţii că pot pierde cele 3 puncte, având în vedere că adversarii nu au avut nicio ocazie notabilă.

“În mod normal, scorul trebuia să fie mai mare, dar am ratat foarte mult. Până la urmă este important că am terminat această fază a campionatului cu o victorie. Sunt mulţumit de jucători, dar pot şi mai mult fiindcă au potenţial. Trebuie să ne pregătim cât mai bine fiindcă urmează o nouă  fază a campionatului unde ne vom duela cu mai multe echipe. Vom încerca să ne clasăm cât mai sus”, a precizat antrenorul Claudiu Cornaci.

LPS Cluj – Atletic Zalău  0 – 1 (0 – 0)

A marcat: Andrei Vaida

CS Atletic: Paul Cosma – Paul Mocan, Olimpiu Ardelean, Andrei Vaida, Dănuţ Roşca, Laur Moldovan, Alin Lazăr, Dragoş Pop, Adrian Iancău, Neluţu Berbenţi şi Florin Lingurar. Au mai evoluat: Rareş Filio, Raul Colcer şi Răzvan Forna. Antrenor: Claudiu Cornaci

Rezultate etapei a X-a de la juniori B:

Sticla Arieşul Turda – Olimpia Satu Mare     1 – 1

Ardealul Cluj – LPS Satu Mare                         3 – 0

LPS Cluj – Atletic Zalău                                    0 – 1

CLASAMENT:

1.Ardealul Cluj                10    10   0   0    45 –   3     30

2.Atletic Zalău                 10   7   0   3    25 –   8      21

3.Olimpia Satu Mare       10    5   1   4    20 –  17     16

4.Sticla Arieşul Turda   10    3   1   6    10 – 32      10

5.LPS Cluj                   10   3   0   7     17 – 24        9

6. LPS Satu Mare            10  1   0   9     5 – 49         3

91 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL