Connect with us

FOTBAL

Atletic Zalău termină prima fază a campionatului pe locul 3 la juniori A


Gruparea de sub Meseş s-a impus în deplasarea de la LPS Cluj Napoca şi a strâns 16 puncte în cele 10 meciuri disputate în etapa preliminară


Având în vedere că echipa juniorilor A a fost formată abia în vară, la început de campionat, elevii lui Călin Pop au avut unele sincope. Până la urmă, lucrurile s-au reglementat din mers, iar gruparea de sub Meseş a reuşit să contabilizeze 16 puncte în prima fază a campionatului. Ultimul succes, cel de  la LPS Cluj a avut o mare importanţă, în condiţiile în care zălăuanii s-au clasat pe locul trei la fianalul etapei preliminare.

CS Atletic a fost echipa care a început mai bine jocul, iar prima repriză a fost dominată în totalitate. Poarta clujenilor a fost pusă în pericol din primele minute, iar după primul sfert de oră, zălăuanii şi reuşit deschiderea scorului. Adelin Teglaş a centra în faţa porţii, Denis Chiş a şutat din 2 metri, dar portarul clujenilor a respins până la Adelin Moroşan  care a trimis balonul în plasă. Au urmat alte trei, chiar patru ocazii mari ale elevilor lui Călin Pop, printre care şi o bară a lui Denis Chiş, dar la pauză s-a intrat cu 0 – 1.

La reluare, clujenii au şi egalat după două minte, după care gazdele au pus în pericol poarta adversă în mai multe rânduri. CS Atletic a revenit însă rapid şi a mutat jocul la poarta adversă. Lovitura a fost dată tot de Adelin Moroşan, care după un corner a marcat cu o lovitură de cap şi a stabilit scorul final. “A fost un meci echilibrat, dar în prima repriză mai puteam marca câteva goluri, însă am ratat ocazii mari. Am avut puterea să revenim după ce am fost egalaţi şi victoria este importantă. Suntem mulţumiţi de parcursul pe care l-am avut în această fază a campionatului. Poate dacă eram mai atenţi în unele meciuri puteam fi pe locul 2”, a spus antrenorul Călin Pop. Pentru CS Atletic urmează campionatul propriu-zis, prima etapă fiind programată sâmbătă, 14 octombrie.

LPS Cluj – Atletic Zalău 1 – 2 (0 – 1)

A marcat: Adelin Moroșan (2)

CS Atletic: Mădălin Şandor – Gabriel Lăcătuş, Raul Puie, Alin Chende, Alex Taloş, Adelin Moroşan, Dragoş Lăcătuş, Sebastian Duma, Raul Irimeş, Adelin Teglaş şi Denis Chiş. Au mai evoluat: Gabriel Dragomir, Dragoş Ardelean şi Alexandru Nerţan Antrenor: Călin Pop

Rezultate etapei a X-a de la juniori A desfăşurată sâmbătă:

Sticla Arieşul Turda – Olimpia Satu Mare      1 – 3

Ardealul Cluj – LPS Satu Mare                        15 – 2

LPS Cluj – Atletic Zalău                                        1 – 2

CLASAMENT:

1.Ardealul Cluj                    10   10   0   0     81 –   3   30

2. Olimpia Satu Mare      10    6    1  3       29 – 30   19

3. Atletic Zalău                  10   5    1   4     23 – 30   16

4. Sticla Arieşul Turda    10   6   0   4       22 – 37   15 

5. LPS Cluj                           10    2   0   8      13 – 34     6

6. LPS Satu Mare               10     1   0   9    19 – 61     0

 

40 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL