Connect with us

Feminin

Olimpia Cluj a ratat calificarea în optimile Ligii Campionilor


După ce a cedat la limită pe teren propriu, în prima manşă cu FC Rosengård, gruparea din oraşul de pe Someş a cedat şi meciul retur disputat în Suedia şi va mai trebui să aştepte încă un sezon pentru a atinge din nou faza optimilor de finală


Cea mai importantă echipă de fotbal feminin din România a avut în acest an obiective măreţe pe plan internaţional. Dacă competiţia internă nu reprezintă un challenge prea mare, gruparea condusă de Alin Cioban şi-a propus un parcurs cât mai lung în Liga Campionilor.

Din păcate, Olimpia Cluj a avut ghinion la tragerea la sorţi şi în faza 16-imilor s-a văzut nevoită să se dueleze cu FC Rosengård pentru calificarea în faza următoare.

Experienţa mult mai mare a suedezelor nu s-a prea văzut în manşa tur, iar clujencele au făcut o partidă bună, însă din păcate au pierdut la limită, scor 0 – 1. Cu toate acestea, Olimpia a abordat cu încredere returul din Suedia.

Prin urmare, Olimpia a început cu mult curaj partida cu FC Rosengård, însă din păcate, cu opt minute înainte de finalul primei reprize,  experimentata Anja Mittag a deschis scorul pentru vicecampioana Suediei, fapt ce a afecatat serios moralul clujencelor.

În partea secundă, cu moralul la pământ, Olimpia Cluj a mai încasat trei goluri şi s-a văzut nevoită să se recunoască învinsă şi să părăsească competiţia. Să amintim că ultima calificare în optimi a Olimpiei a fost realizată în 2012.

Sursa foto: facebook CFF Olimpia Cluj

35 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Feminin