Connect with us

FOTBAL

Selecţionata Sălajului, surclasată în Bihor


În cadrul etapei a V-a, sălăjenii au fost de nerecunoscut în partida cu selecţionata Bihorului şi au pierdut la o diferenţă de opt goluri


În primele patru etape din Turneul Speranţelor, selecţionata Sălajului U 14 a arătat potenţial şi a obţinut o remiză cu reprezentanta judeţului Satu Mare, o victorie cu Bistriţa-Năsăud şi a pierdut greu în faţa selecţionatei judeţelor Cluj şi Maramureş.

Duminică, în cadrul ultimei etape din tur, sălăjenii au arătat extrem de modest în deplasarea de la Bihor, acolo unde elevii lui Dan Lucaciu şi Ardelean Zoltan au fost surclasaţi la toate capitolele.

Având în faţă o echipă net superioară, cu jucători mult mai bine pregătiţi şi cu un fizic impunător, dar şi cu un joc foarte bun, selecţionata Sălajului a încasat trei goluri încă din prima repriză. În partea a doua, scorul a devenit 6 – 0, după ce bihorenii au mai înscris de trei ori, iar abia în ultima repriză, sălăjenii au marcat golul de onoare prin Mario Ciurbe de la Viitorul Zalău. Gazdele nu au redus ritmul şi au mai marcat alte trei goluri, iar scorul final a fost 9 – 1 pentru echipa Bihorului, astfel că sălăjenii rămân cu patru puncte după cinci etape în această competiţie.

“Am prin o zi extrem de proastă şi jocul nu s-a legat deloc. S-au făcut multe greşeli individuale şi am primit goluri foarte uşor. Trebuie să recunoaştem că  adversarii au fost mult peste noi, însă scorul a fost prea dur. Sper să trecem peste această înfrângere şi s încercăm să câştigăm următoarele meciuri”, a spus antrenorul Ardelean Zoltan.

Pentru selecţionata Sălajului urmează duminică prima etapă din retur, de la ora 13.00, la Zalău, cu selecţionata judeţului Satu Mare.

55 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL