Connect with us

Ştiri din Sălaj

INCREDIBIL! Zeci de elevi din Zalău internaţi la spital după ce au consumat droguri


În urma acţiunii procuroriilor DIICOT din Zalău de ieri s-a descoperit faptul că au fost peste 30 de tineri liceeni care au consumat droguri iar apoi au fost internaţi la spital


Procurorii DIICOT au prins ieri  doi fraţi, unul de 16 ani şi unlul de 19 ani într-o amplă acţiune privind traficul de droguri. Unul dintre tineri a fost prins ieri în flagrant chiar în Crişeni.

Se pare că procurorii sunt încă în plină anchet ;i au descoperit pe lângă cei doi fraţi şi alţi doi tineri care făceau parte din această grupare de traficanţi de droguri, toţi fiind adolescenţi.  Cei patru comercializau plicuri cu doguri în Dumbrava Nord din Zalău cu sume cuprinse între 20 şi 30 de lei. Drogurile proveneau din Maramureş.

Procurorii au identificat, se pare că, mai mulţi tineri care au cumpărat droguri de la cei patru tineri, mulţi dintre consumatori fiind elevi de liceu.

În urma audierilor tinerii au recunoscut faptul că pe luna efectuau peste 200 de tranzacţii cu droguri. Pana în acest moment 30 de consumatori au fost aduşi la sediul DIICOT Sălaj pentru audieri, insa vor urma şi alţii.

Se pare că la audieri, elevii de liceu care au consumat droguri au recunoscut că au fost apoi internaţi la diferite spitale pentru că li s-a făcut rău. Marea majoritate au fost internaţi în Spitalul de Psihiatrie Infantilă Cluj, Spitalul de Psihiatrie Zalău sau la Unitatea de Primiri Urgenţe Zalău.

196 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj