Connect with us

FOTBAL

Victorie clară şi scurtă pentru Zimbor, într-un meci cu “scântei” la Băbeni şi în care mai mulţi jucători ai gazdelor s-au accidentat în decurs de câteva minute


Ghinion teribil pentru Viitorul Băbeni în disputa cu Rapid. La scorul de 0 – 4 pentru formaţia din Zimbor, mai mulţi jucători ai gazdelor s-au accidentat, iar în minutul 73, centralul Flavius Seiche s-a văzut nevoit să fluiere finalul partidei


 

În sezonul trecut un derby cu orgolii mari, în acest sezon duelul dintre Viitorul Băbeni şi Rapid Zimbor a fost doar o partidă în care Rapid şi-a arătat forţa ofensivă. După plecarea mai multor jucători la Dumbrava Ciocmani, Viitorul are mari probleme de efectiv şi se vede nevoită să joace chiar şi cu tineri de 14-15 ani.

Şi duminică, la meciul cu Rapidul din Zimbor, gruparea condusă de Marius Teglaş s-a prezentat doar cu 11 jucători, fără nicio rezervă. Cu toate acestea, gazdele s-au prezentat onorabil, iar golurile au întârziat să apară. Totuşi, cu patru minute înainte de pauză, golgheterul Valentin Roşca a ieşit la rampă şi a deschis scorul.

După revenirea de la cabine, Roşca a izbutit dubla, iar câteva minute mai târziu, Rapid a beneficiat de o lovitură de la 11m, după un fault comis de Vlad Riza, cel care a văzut şi cartonaşul roşu. Alex Florea a transformat în siguranţă, în timp ce gazdele au protestat vehement la deciziile arbitrilor. Cel mai “supărat” a fost Dorel Vişan, cel care a ieşit de pe teren fără acordul arbitrului, iar centralul Flavius Seiche i-a arătat cel de-al doilea cartonaş galben, fiind şi acesta eliminat.

Cu doi oameni mai puţin, Rapid a controlat în totalitate jocul şi în minutul 70, Vicenţiu Gal a făcut 0 – 4. După marcarea acestui gol, Marius Teglaş a suferit o întindere musculară şi nu a mai putut continua partida. Fără să fie cineva aproape de el, portarul Paul Todoruţ a acuzat şi el o accidentare şi nu a mai putut continua. Ziua plină de ghinion a gazdelor a continuat, iar Paul Avram şi Lakatos Dionisiu s-au accidentat şi ei, iar în minutul 73, centralul Flavius Seiche s-a văzut nevoit să fluiere finalul jocului.

“A fost o lipsă de fair-play din partea gazdelor. Nu au mai vrut să joace, s-au dat accidentaţi, deşi nu au avut nimic. Au părăsit terenul împreună cu delegatul Marius Teglaş. Noi nu am ieşit de pe teren la Almaşu şi am pierdut cu 7 – 2. Consider că nu au caracter, aşa ceva nu am întâlnit în toată cariera mea de fotbalist, cât şi de delegat al acestei echipe. Am parcurs atâţia kilometri să jucăm fotbal, nu să jucăm doar 70 de minute, încă o dată, a fost o lipsă de fair-play şi a fost urât ceea ce au făcut”, ne-a spus Liviu Ciucă.


Viitorul Băbeni – Rapid Zimbor 0 – 4 (0 – 1)* – întrerupt în minutul 73

Au marcat: Valentin Roşca (‘41 şi 64), Alexandru Florea (‘66-pen.) şi Vicenţiu Gal (‘70)

Viitorul: Paul Todoruţ – Dorel Vişan (cpt.), Vasile Vereş, Marin Bercean, Dionisiu Lakatos, Marius Teglaş, Paul Avram, Ionuţ Nicoruţ, Vlad Riza, Dan Drăgan şi Răzvan Man. Delegat: Marius Teglaş

Rapid: Paul Nechita – Adrian Brad (cpt.), Cosmin Tămăşan, Andrei Şumlea, Alexandru Florea, Marian Silaghi, Cosmin Tite, Adrian Popescu, Vicenţiu Gal, Claudiu Cheţa şi Valentin Roşca. Rezerve: Dorin Bîrsan – Alexandru Sidorov, Gabriel Constantinescu, Ionuţ Gal, Gheorghe Bilan, Raul Mureşan şi Ciprian Roman. Delegat: Liviu Ciucă

Cartonaş roşu: V. Riza (‘63) şi D. Vişan (‘64)

Au arbitrat: la centru: Flavius Seiche (Sînmihaiu Almaşului), asistenţi: Sergiu Ghiuruţan şi Andrei Pop (ambii din Zalău)

Observator AJF: Tiberiu Demian (Zalău)

Jucătorul meciului: VALENTIN ROŞCA


 

52 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL