Connect with us

DIVIZIA A1

Deplasare facilă la final de săptămână pentru ACS Volei Municipal Zalău


În cadrul etapei a II-a, campioana României joacă sâmbătă de la ora 12.00, pe terenul Universităţii Cluj


Din punct de vedere al programului, Volei Municipal Zalău pare să fie avantajată, având în vedere că în primele etape are meciuri mai uşoare. Primul a fost cel de luni cu Explorări Baia Mare, pe care campioana României l-a câştigat cu 3 – 0. Sâmbătă, gruparea de sub Meseş va susţine şi primul meci din deplasare din acest campionat şi urmează să evolueze pe terenul celor de la Universitatea Cluj.

La prima vedere o victorie de 3 puncte pare să fie la îndemâna elevilor lui Marian Constantin, mai ales că “U” Cluj este o echipă care nu spune mare lucru. De fapt, clujenii trebuiau să fie în liga secundă, însă au fost chemaţi înapoi în Divizia A1, după ce Ştiinţa Bacău s-a retrasa din cauza problemelor financiare.

Gruparea de sub Feleac a început pregătirile doar de câteva săptămâni, dar deja are o victorie, în prima etapă, cu CSU Vest Timişoara pe care a învins-o cu 3 – 0. Lotul clujenilor pare să arate mai bine, după ce  s-au făcut câteva achiziţii bune, este vorba de Răzvan Vâlcelean de la Steaua, Doru Ghimeş, Ştefan Someşan şi Alexandru Voinea de la Ştiinţa Bacău, dar şi Lucian Tofan de la Unirea Dej. Sub Feleac a ajuns şi zălăuanul Claudiu Iov, care în sezonul trecut a evoluat la Volei Club Zalău.

Şi din campioanatul trecut au mai rămas câţiva jucători importanţi, Adrian Pop sau Dan Borota, care au meciuri importante în Divizia A1. Pe banca tehnică a fost adus un nou antrenor, Răzvan Parpală care ultima dată a fost la Banatul Caransebeş, în timp ce  Romeo Lotei va rămâne în continuare, dar ca şi secund.

Cu toate acestea, Volei Municipal Zalău nu pare să aibă probleme în meciul de sâmbătă, care va avea loc de la ora 12.00, în Sala Sporturilor “Horia Demian”. După acest joc, campioana va întâlni miercurea viitoare tot un adversar modest, este vorba de CSU Vest Timişoara, partida din etapa a III-a urmând a avea loc la Zalău.


Programul etapei a II-a:

CSU Vest Timişoara – CSM Bucureşti

CSS 2 CNE Baia Mare – Arcada Galaţi

Tricolorul Ploieşti – SCMU Craiova

Dinamo Bucureşti – Steaua

Explorări Baia Mare – Unirea Dej

“U” Cluj – Volei Municipal Zalău


 

75 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1