Connect with us

FOTBAL

Leontin Chiș – primarul comunei Chieșd, după succesul cu Benfica Ileanda: “Când avem toată echipa, ne putem bate cu orice formaţie din Sălaj!”


Sub privirile primarului Leontin Chiş, Mircea Seran şi compania au revenit de la 0 – 1 în jocul cu gruparea de pe Someș şi au reuşit a doua victorie stagională, urcând până pe locul 10 în clasament


Meci spectaculos la Chieşd, între două formaţii aflate în mare foame de puncte. Deşi a deplasat la joc un lot restrâns, Benfica a reuşit să deschidă scorul încă din minutul 6, prin Robert Vacarciuc.

Mobilizaţi şi de prezenţa primarului Leontin Chiş la stadion, Mircea Seran şi compania nu au resimţit şocul şi au construit, presând poarta celor de la Ileanda. În minutul 24, veteranul Dorel Seran a reuşit să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj. Partida a fost echilibrată, dar până la pauză nu s-a mai înscris.

După reluare, talentatul Bogdan Spin – cel care acum câţiva ani era junior la FC Zalău – a adus bucuria în tribunele stadionului din Chieşd. În minutul 63, jocul s-a rupt, după ce portarul Horaţiu Silvestru a oprit mingea cu mâna în afara careului şi “centralul” Răzvan Lădar l-a eliminat pe goal-keeper-ul celor de la Benfica.

În aceste condiţii, elevii lui Horaţiu Vida nu au mai găsit suflul pentru a egala. Mai mult, amfitrionii s-au distanţat decisiv cu un sfert înainte de final, prin Dragomir Lingurar. Astfel, AS Chieşd bifează a doua victorie a sezonului, prin care gruparea condusă de Gheorghe Temian urcă pe locul 10 în clasament!

Cum mai mulţi jucători au revenit acasă de la munci agricole din străinătate, echipa din Chieşd speră să redevină acea nucă tare din anii trecuţi, când se putea duela aproape de la egal la egal cu granzii campionatului. Cam aceasta este şi speranţa primarului Leontin Chiş, cel care la finalul partidei avea doar cuvinte de laudă la adresa reprezentantei comunei în Liga a IV-a.

“Mă bucur de victorie şi de jocul băieţilor noştri. Cred că puteam să mai acumulăm câteva puncte, dar am cam fost dezavantajaţi de arbitri. Sigur, şi noi trebuie să fim mai constanţi în joc, dar problemele de lot apasă asupra echipei, deoarece băieţii trebuie să îşi câştige pâinea prin străinătate. Când avem toată echipa, ne putem bate cu orice formaţie din Sălaj. Oricum, acum, că unii jucători au revenit, avem potenţial şi cred că putem face puncte, iar până în iarnă am putea urca undeva pe la mijlocul clasamentului”, spune primarul de Chieşd.

 


AS Chieşd – Benfica Ileanda 3 – 1 (1 – 1)

Au marcat:Dorel Seran (‘24), Bogdan Spin (‘57) şi Dragomir Lingurar (‘76), respectiv Robert Vacarciuc (‘6)

AS Chieşd: Sergiu Ardelean – Ciprian Bărnuţ, Dorel Seran (‘69 Kallai Călin), Mihai Gui, Mircea Seran (cpt.), Bogdan Spin, Ioan Talpoş (‘55 Andrei Lingurar), Sorin Bojan (‘22 David Lingurar), Ionuţ Moşincat (‘81 Florin Varga), Daniel Pop şi Dragomir Lingurar. Rezerve: Ionuţ Zaha – Adrian Bojan. Delegat: Gheorghe Temian. Preşedinte de onoare: Leontin Chiş

Benfica: Horaţiu Silvestru – Ionuţ Lucaciu, Horaţiu Vale (cpt.), Marius Chira, Daniel Costin, Horaţiu Vida (‘63 Nicolae Trif), Alexandru Brînduşan, Darius Cobliş, Lucian Centea, Robert Vacarciu şi Rareş Hossu. Antrenor: Horaţiu Vida. Conducător: Cornel Lar

Cartonaş roşu: Horațiu Silvestru (‘63)

Au arbitrat: la centru: Răzvan Lădar (Oradea), asistenţi: Ludovic Zifceac (Oradea) şi Marian Cosma (Zalău)

Observator AJF: Nicolae Danciu (Zalău)

Jucătorul meciului: MIHAI GUI


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL