Connect with us

ATLETISM

Locul 1 pentru Sárkány Ráchel la Cluj-Napoca


Cea mai talentată sprinteră a momentului din judeţul Sălaj a încheiat sezonul  de pistă cu o clasare pe cea mai înaltă treaptă a podiumului


Stadionul “Cluj Arena” a găzduit şi anul acesta Campionatul Naţional de Ştafete şi Probe Neclasice.

La startul întrecerilor s-au aliniat sportivi de la CSS Zalau şi Liceul Sportiv “Avram Iancu”, dar la finalul întrecerilor doar o alergătoare legitimată la Liceul Sportiv a reuşit să urce pe podium.

Aşa cum ne-a obişnuit anul acesta, sprintera Sárkány Ráchel (antrenor Lucian Bîrlogeanu) a avut o evoluţie excelentă şi a reuşit să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului în cursa de 80 de metri.

În urma rezultatului obţinut, Ráchel a demonstrat faptul că medaliile cucerite în această vară la naţionalele de juniori 1 nu au fost deloc întâmplătoare. Mai mult de atât, fiind elevă în an terminal de liceu, Ráchel începe să fie ofertată de cluburile din centrele mari universitare, astfel că cluburile de seniori din Sălaj care doresc să o înregimenteze pentru ca ea să concureze în continuare pentru judeţul nostru trebuie să se mişte repede deoarece un astfel de talent nu se întâlneşte în ziua de azi pe toate gardurile.

 

50 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in ATLETISM