Connect with us

HANDBAL

Junioarele 3 de la CSS Zalău au bifat prima victorie


Seceta meciurilor fără victorie s-a încheiat pentru junioarele mici de la CSS Zalău. Vineri după-amiază, în sala de sport a Liceului Sportiv “Avram Iancu” din Zalău, elevele Liviei Sabou au obtinut prima victorie a sezonului şi au urcat pe locul 7 în clasamentul Seriei H


Coşmarul echpei de handbal categoria de vârstă junioare 3 a luat sfârşit. După o serie de trei partide în care nu au reuşit să simtă gustul dulce al victoriei, micuţele jucătoare de la CSS Zalau au reuşit să spargă gheaţa şi să acumuleze primele puncte în campionat. Vineri după-amiază, în cel de-al doilea joc al etapei cu numărul 4 din seria H, zălăuancele de la CSS au reuşit să facă un joc bun, chiar dacă în prima parte s-au descurcat ceva mai greu.

Datorită unor schimbări de regulament, regulament la care sălăjencele se adaptează mai greu, evoluţia echipei nu este tocmai cea dorită de către antrenoarele fetelor, dar chiar şi în aceste condiţii cele două profesoare care se ocupă de pregătirea echipei s-au declarat mulţumite de echipă chiar şi după meciurile în care fetele au pierdut.

Evoluţia Deliei Iepan şi a colegelor sale a lăsat puţin de dorit şi în etapa de la finalul săptămânii trecute, cel puţin în prima repriză în care echipa gazdă a avut avantaj (11 – 12), dar treptat fetele şi-au revenit şi au întors soarta jocului în partea a doua câştigând partida la o diferenţă de şase lungimi, scor 25-19, rezultat care propulsează echipa zălăuană pe locul 7.

“Concluzia noastră, a mea şi a d-nei prof. Livia Sabou după patru etape de campionat este că, deşi fetele noastre se adaptează greu schimbărilor de regulament prin apărarea avansată a primei reprize, jocul lor este unul bun şi sperăm în jocuri din ce în ce mai bune, în special în cele de pe teren propriu. Cu răbdare şi conştiinţă, ne dorim ca pe parcursul campionatului să îmbunătăţim jocul echipei atât pe faze de apărare cât şi pe cea de atac”, a declarat Gabriela Munteanu, responsabila catedrei de handbal a Clubului Sportiv Şcolar Zalău pentru Sportul Sălăjean.

Pentru CSS Zalau urmează la finalul săptămânii în curs o deplasare în judeţul Satu Mare, acolo unde se va duela cu CS Atletik, echipă aflată pe locul 6 în clasament.


Rezultatele complete ale etapei a IV-a:

Phoenix Baia Mare – CSS 2 Baia Mare 27 – 24 (15 – 11)

Pegasus Târgu Mureş – CSS Viitorul Cluj II 30 – 15 (18 – 9)

Arsenal Tăureni – CS Atletik Satu Mare 40 – 14 (20 – 6)

CSS Viitorul Cluj  a stat

CSS Zalău – ACS Alpha Oradea 25 – 19 (11 – 12)

CSS Zalău: Ştefania Mocuţ, Baczo Bianka, Alexandra Ţap, Kurti Andreea, Miruna Labo, Delia Iepan (9), Mara Pop (3), Teodora Zahorte (2), Maya Pop, Varga Denisa (4), Denisa Ghiulea, Denisa Vedinaş, Karina Ghinea (4), Sonia Udrescu, Beatrice Roş (2) şi Antonia Ţurcaş (1). Antrenor: prof. Gabriela Muntean şi prof. Livia Sabou


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL