Connect with us

Feminin

Olimpia Cluj, pregătită pentru returul cu FC Rosengård


Campioana României are nevoie de o victorie în Suedia pentru a spera la calificarea în faza următoare a celei mai importante competiţii de pe bătrânul continent


Olimpia Cluj se află în Suedia, pentru meciul retur cu FC Rosengård din 16-imile Ligii Campionilor. În prima manşă, la Cluj, multipla campioană a României a cedat greu pe teren propriu în faţa vicecampioanei Suediei, scor 0 – 1.

În primul meci, experienţa a făcut diferenţa, însă cu toate acestea, Olimpia încă păstrează şanse reale de calificare, chiar dacă va fi extrem de greu să le învingă pe suedeze în deplasare.

Pentru a se califica în faza optimilor de finală, Olimpia Cluj are nevoie de o victorie la două goluri diferenţă sau de un succes cu 1 – 0, pentru a forţa calificarea în prelungiri.

Partida dintre FC Rosengård şi Olmpia Cluj se va desfăşura miercuri, 11 octombire, de la ora 20.00, pe Stadionul „Malmö Idrottsplats” din Malmö. Pe această cale, nu putem decât să le urăm multă bafta fetelor de la Olimpia şi să sperăm cu toţii într-o calificare.

“Am venit in Suedia clar cu gândul la calificare! Ca să ne calificăm avem nevoie de victorie deci am pregătit meciul în așa fel! O să fie o luptă la fel ca și la meciul tur și sunt sigură că ele o să joace la victorie deși dacă își pastrează rezultatul din tur sunt calificate!”, ne-a spus Ioana Bortan.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Feminin