Connect with us

MINIFOTBAL

Naţionala României de minifotbal a câştigat Grupa E şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale


După două victorii în primele două meciuri din faza grupelor, „tricolorii” au bifat şi al treilea succes pe tărâm african, după ce s-au impus la scor în faţa reprezentativei Coastei de Fildeş. Clasată pe primul loc, România are astfel un culoar mai accesibil, următorul adversar fiind naţionala Senegalului, într-un joc din optimile din finală


În această perioadă, în Tunisia se desfăşoară Cupa Mondială de minifotbal, turneu final la care este prezentă şi reprezentativa României. Repartizată în grupa E, „tricolorii” au debutat cu o victorie în faţa reprezentativei Kazakhstan, scor 2 – 1, pentru ca în următoarea partidă, României să surclaseze cu 8 – 0, naţionala din Guatemala.

În ultimul meci din grupă, România mai avea nevoie de o remiză pentru a-şi adjudeca primul loc. Cu toate acestea, Naţionala noastră a tratat meciul cu Coasta de Fildeş foarte serios şi au reuşit să se impună cu un categoric 3 – 0, obţinând primul loc în grupă.

Astfel, după un parcurs perfect în faza grupelor, România s-a calificat în optimile de finală, acolo unde se va duela cu o nouă echipă africană, este vorba despre Senegal.

Duleul „tricolorilor” cu reprezentativa Senegalului va deschide „balul” optimilor de finală, joi, de la ora locală 11.30 (13.30 ora României).


România – Coasta de Fildeș 3-0 (la pauză 2-0)

Au marcat: Toma, Burciu și Plopeanu

Stadion: Nabeul, spectatori: 300


 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in MINIFOTBAL