Connect with us

Ştiri din Sălaj

EXCLUSIV! Accident grav la Vîrşolţ: o maşină a rupt un stâlp apoi a intrat într-o casă


Şoferul este un tânăr în vârstă de 28 de ani din Sălăţig, care, se pare că a adormit la volan, apoi a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a intrat într-un stâlp iar mai apoi într-o casă


Evenimentul s-a petrecut noaptea trecută la ora 23.33 pe drumul DN1H prin Vîrşolţ. Se pare că şofer era Şandor M., din Sălăţig, în vârstă de 30 de ani. Din primele informaţii ale martorilor oculari, se pare că tânărul a adormit la volan, a pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat într-un stâlp, pe care l-a rupt, iar mai apoi, din cauza vitezei, a intrat într-o casă, unde, din fericire nu locuia nimeni.

Şofeul a fost cel care a alertat autorităţile prin apel la 112 despre cele întâmplate. Circlaţia rutieră pe DN1H a fost oprită mai bine de o oră pe o bandă de mers. Din fericire, şoferul nu a avut nevoie de intervenţia ambulanţei.

Se pare că tânărul venea dinspre Zalău şi voia să ajungă la Marin.

Astăzi, şoferul a mers la Primăria Vîrşolţ, unde a discutat cu primarul Breda Lajos, pe care l-a asigurat că va plăti toate daunele. Evenimentul a fost confirmat şi de autorităţiile din Vîrşolţ, care au intervenit promt la locul acidentului.

137 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Ştiri din Sălaj