Connect with us

DIVIZIA A1

Marian Constantin: ”Trebuie să tratăm cu seriozitate fiecare meci”


Tehnicianul campioanei şi-a felicitat jucătorii pentru că au respectat sarcinile trasate înainte de meci şi au debutat cu o victorie clară în campionat


Volei Municipal a început cu elan noua ediţie de campionat din Divizia A1 şi a obţinut o victorie clară cu Explorări Baia Mare, în meciul de luni seară, din cadrul primei etape. Gruparea de sub Meseş nu a avut nicio emoţie şi s-a impus cu 3 – 0 după ce a controlat jocul în toate cele trei seturi.

Acest lucru l-a mulţumit şi pe tehnicianul Marian Constantin, care a ţinut să îşi felicite jucătorii după o victorie clară, dar şi după un joc convingător.

“Ne aşteptam la un meci dificil, dar băieţii au răspuns bine la comenzi, iar pe această cale îi felicit. Este un început bun şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. Trebuie să tratăm cu seriozitate fiecare meci, pentru că, aţi văzut şi dumneavoastră, au fost rezultate surpriză şi în prima etapă. Este un campionat dificil, pentru că nu te mai duci la anumite echipe să câştigi trei puncte fără probleme. Dacă eşti serios şi munceşti, câştigi, altfel, ai probleme”, a spus Marian Constantin pentru site-ul oficial al clubului.

Dacă gruparea de sub Meseş a început campionatul cu o victorie clară, celelalte favorite la titlu au avut mari probleme în runda inaugurală. Arcada Galaţi a avut nevoie de cinci seturi pentru a câştiga jocul cu CSM Bucureşti, în timp ce Tricolorul Ploieşti a pierdut în trei seturi jocul cu Steaua.

30 Vizualizari
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in DIVIZIA A1