Connect with us

Culturism

Şimleuanca Sorina Pop, “regina” Trofeului “Hercule” la bikini fitness! GALERIE FOTO


La prestigiosul concurs internaţional de la Oradea, sportiva de la CS IN Shape s-a impus la categoria +165 cm. Un alt sportiv de la gruparea şimleuană – Kulcsar Robert – a fost aproape de podium la bodybuilding


Absolvent şi masterand la IEFS Cluj-Napoca – specialitatea culturism şi fitness, şimleuanul Sranko Zsolt a deschis în anul 2013 şi o modernă sală de forţă în oraşul de la poalele Măgurii. După ce a urmat un curs de perfecţionare la Budapesta, în care a avut ca şi profesori doi foşti campioni mondiali WBP, tânărul şimleuan a început să muncească cu mai mulţi tineri din zonă, iar rezultatele încep să apară.

Astfel, la finalul săptămânii trecute, CS IN Shape clubul înfiinţat de Sranko Zsolt în acest an – a fost reprezentat cu succes la Trofeul “Hercule” de la Oradea. Deşi se află doar la a IX-a ediţie, acest concurs de culturism şi fitness – organizat de Asociaţia Judeţeană de Culturism cu sprijinul DSJ Bihor şi ai unor inimoşi sponsori – poate fi considerat unul dintre cele mai vechi competiţii sportive din judeţul Bihor, astfel că prima ediţie a fost organizată în anul 1975!

La ediţia din acest an, derulată pe scena Teatrului de Stat din Oradea, şi-au etalat muşchii sportivi din şase ţări, este vorba despre România, Ungaria, Serbia, Italia, Slovacia şi Republica Moldova, pe mai multe categorii! CS IN Shape Şimleu a participat la Oradea cu doi sportivi pregătiţi de Sranko Zsolt, ambii cu rezultate bune şi foarte bune.

Aşadar, la bodybuilding (cat. 95 kg), la care s-au înscris numai puţin de 10 sportivi, zălăuanul Kulcsar Robert a fost aproape de podium, clasându-se la final pe locul 5.

La bikini fitness, şimleuanca Sorina Pop a avut o prestaţie extraordinară, reuşind să se impună la categoria +165cm, cucerind trofeul!

Cu un moral bun, eleva lui Sranko Zsolt se pregăteşte acum pentru o nouă competiţie de gală. Astfel, duminică, sportiva de la CS IN Shape va fi prezentă la “Fitparade” din Budapesta, cel mai renumit concurs de fitness din Ungaria! 

MAI MULTE PE ACEST SUBIECT, ÎN EDIȚIA ZIARULUI SPORTUL SĂLĂJEAN DE MIERCURI, 11 OCTOMBRIE.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in Culturism