Connect with us

HANDBAL

“U” Cluj are un nou antrenor


Echipa de handbal feminin, Universitatea Cluj, are începând de astăzi un nou antrenor, după ce ieri s-a despărţit de fostul tehnician, Adi Popovici


Universitatea Cluj s-a despărţit ieri de tehniceanul Adi Popovici după ce, cu acesta pe bancă, clujencel au obţinut doar un succes în Liga Naţională, contra Rapidului scor 37 – 29.

Adi Popovici a fost instalt pe bancă în această vară şi este al doiela antrenor schimbat în primele cinci etape, după ce şi HCM Unirea Slobozia s-a despărţit de tehnician. Adi Popovici a lăsat Universitatea Cluj pe locul 11 cu trei puncte în patru etape, la egalitate cu Dunărea Brăila, Măgura Cisnădie, HCM Slobozia și Rapid București.

 

„Le mulțumesc celor de la Cluj pentru șansa acordată. Pentru mine a fost o experiență frumoasă, din care am avut foarte multe de învățat. Le mulțumesc tuturor celor care m-au sprijinit și le doresc succes celor de la Cluj în continuare.”, a declarat Adi Popovici pentru handbalvolei.ro

 

După doar o zi de la despărţirea de Adi Popovici, conducerea Universităţii Cluj a semnat un acord cu Alin Bondar, fost jucător chiar la Cluj! Tânărul în vârstă de 36 de ani a preluat astăzi echipa. Până acum, Alin Bondar a antrenat timp de trei sezoane echipa de junioare ale clublui Corona Braşov.

Primul meci a lui Bondar pe banca celor de la “U” va avea loc pe 21 octombrie când se vor deplasa la Bistriţa.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in HANDBAL