Connect with us

FOTBAL

Unul dintre cei mai buni portari din Liga a V-a Sălaj a lovit un arbitru în vârstă de 17 ani


Victor Pop a fost suspendat şapte etape de către Comisia de Disciplină a AJF Sălaj după ce, în minutul 89 al partidei dintre Recolta Agrij  şi Someşul Letca, portarul grupării de pe malul Someşului l-a lovit pe tânărul cavaler al fluierului Cristian-Florin Mihăilescu


Victor Pop este unul dintre cei mai experimentaţi jucători ai echipei Someşul Letca, şi unul dintre cei mai buni portari din Liga a V-a Sălaj. El a evoluat chiar şi la echipe din ligiile superioare, precum FC Zalău şi Unirea Dej, însă s-a reîntors să joace pentru echipa din satul natal.

Partida dintre Recolta Agrij şi Someşul Letca, disputată pe cocheta arenă de la Răstolţu Deşert a fost una echilibrată,ce s-a încheiat cu scorul de 1 – 0 graţie golului marcat în minutl 57 de Răzvan Tămăşan.

Meciul a fost cu atât mai disputat cu cât Recolta Agrij se afla pe locul 9 cu doar un punct mai mult – 7 – decât Someşul LEtca, care era pe poziţia a 10-a cu 6 puncte.

Din păcate însă, spectacolul fotbalsitic a fost afectat în minutul 89, când portarul formaţie de pe malul Someşului vede al doilea cartonaş galben, iar apoi este liminat de către tânărul arbitru Cristian-Florin Mihăilescu. Primul cartonaş galben l-a văzut în prima repriză pentru proteste, iar cel de-al doiela cartonaş a fost acordat pentru o intrare puternică la un adversar.

Nervos pe decizia tânărului de doar 17 ani, experimentatul protar a mers la cavalerul fluierului, l-a înjurat apoi l-a lovit cu piciorul în tibie apoi a părăsit suprafaţa de joc. În locul lui, în poarta formaţiei din Letca a intrat un jucător de câmp.  Arbitrul a fluierat însă la scurt timp după incident şi finalul partidei, iar Recolta Agrij s-a impus cu 1-0.

Comisia de Disciplină a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Sălaj a decis ca portarul Victor Pop să fie suspendat timp de şapte etape.

Partida dintre Recolta Agrij şi Someşul Letca a fost arbitrată de Cristian-Florin Mihăilescu (17 ani) – Szarvadi Emilia (19 ani) şi Cucucian Lavinia. Observator al partidei a fost Gavril Bîrjac.

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in FOTBAL