Connect with us

HANDBAL

HC Zalău, fără replică în deplasarea de la SCM Craiova


La patru zile distanţă după înfrângerea cu Corona Braşov, gruparea de sub Meseş a fost învinsă şi de SCM Craiova, astfel că a rămas cu doar două victorii în primele cinci etape din Liga Naţională


După doar patru zile de la înfrângerea cu Corona Braşov, HC Zalău a fost nevoită să susţină şi partida din etapa a V-a cu SCM Craiova, meciul fiind devansat la cererea clubului zălăuan, care în perioada următoare urmează să susţină “dubla” din turul II al Cupei EHF cu Ankara.

Până la urmă, SCM Craiova a avut şi mai puţin timp la dispoziţie să pregătească jocul cu Zalăul, doar o singură zi, având în vedere că duminică oltenecele au jucat la Cluj-Napoca, cu Universitatea.

Cu toate acestea, misiunea oltencelor a fost una uşoară, având în vedere că Tadici a decis ca la acest meci să nu folosească cinci jucătoare importante, Paula Vișan, Valentina Panici, Larisa Tămaș, Roxana Rob și Raluca Crap.

În aceste condiţii, SCM Craiova a dominat tot jocul şi s-a desprins la 7 – 2 în minutul 7. Formaţia antrenată de Bogdan Burcea a avut în permanenţă un avantaj consistent, iar la vestiare a intrat cu un avans de şase goluri, 18 – 12.

Scorul a luat proporţii în partea secundă şi SCM Craiova a condus de mai multe ori chiar şi la 8 goluri

În minutul 40, tabela arăta 24 – 16, dar pentru HC Zalău au urmat momente mai bune şi a înscris de trei ori la rând. Zălăuancele se puteau apropia la patru goluri, dar a ratat trei atacuri prin Claudia Constantinescu şi Ana Ciolan.

Oltencele nu au mai marcat timp de 10 minute, însă pe final au turat din nou motoarele şi de la 24 – 19, scorul a devenit 26 – 19 în minutul 51. Finalul a fost unul liniştit, iar SCM Craiova s-a impus cu 31 – 24, într-o partidă în care golghetera Ligii Naţionale – Cristina Zamfir a marcat de 11 ori în poarta adversă. De cealaltă parte, cea mai bună marcatoare de la HC Zalău a fost Claudia Constantinescu, cu 7 reuşite.

După aceast joc, HC Zalău rămâne cu două victorii obţinute în primele 5 etape din Liga Naţională, iar acum se pregăteşte pentru primul meci din turul II al Cupei EHF, cu Ankara. Partida are loc sâmbătă, în Sala Sporturilor “Gheorghe Tadici” din Zalău, de la ora 11.30.

SCM Craiova – HC Zalău 31 – 24 (18 – 12)

SCM Craiova: Florentina Stanciu, Yulya Dumanska – Cristian Zamfir (11), Zeljka Nikolik (6), Patricia Vizitiu (3), Teodora Popescu (2), Ana-Maria Apipie (2), Andreea Ianaşi (1), Jelena Trifunovic (1), Carmen Şelaru (1), Andreea Pricopi (1), Alexandra Colac (1), Nicoleta Tudor (1), Bobana Klikovac (1), Valentina Ardean Elisei şi Lorena Stoican. Antrenor: Bogdan Burcea

HC Zalău: Raluca Kelemen – Claudia Constantinescu (7), Dana Abed Kader (5), Ana Ciolan (4), Andrea Stângă (4), Cristiana Nica (2), Sabrina Lazea (2), Diana Nichiţean, Alexandra Bojan şi Ana Maria Dragut. Antrenor: Gheorghe Tadici

loading...
Loading...
1 Comment

1 Comment

  1. Dinu

    13 October 2017 at 8:14

    Nici Trif Andrada nu a fost la Craiova

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole




 

 

 

 

More in HANDBAL