Connect with us

FOTBAL

Durere în sufletul fotbalistului Vlad Pașcalău

Jucătorul vicecampioanei Rapid Jibou și care în această vară a devenit campion județean la minifotbal cu Dia Guard Divino,  trece prin cele mai grele momente din viață. La doar 10 ore la de victoria formației de pe Someș în fața echipei Real Crișeni, Vlăduț a primit o veste foarte tristă: tatăl său a trecut în neființă la doar 56 de ani!?


Clipe grele pentru Vlad Pașcalău, la doar câteva ore după ce echipa sa a câștigat partida de duminică de la Jibou din Liga a IV-a, în fața celor de la AS Real Crișeni (scor 3 – 1).

Nerefăcut după o accidentare la picior, jucătorul vicecampioanei  Sălajului a fost doar spectator. Nu la fel s-a întâmplat și cu tatăl său, cel care era un mare fan al Rapidului.

De vreo două zile, Iosif Paşcalău se simţea mai rău şi a zis că nu merge la stadion şi că luni va merge la doctor…

Luni dimineața, undeva pe la ora 4.00, tatăl lui Vlad a început să se simtă foarte rău şi l-a strigat pe jucătorul Jiboului, având în vedere că în apartament se aflau doar cei doi.

Fiul a fugit în grabă în camera părintelui şi a sunat de urgenţă la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj de la Ambulanţă, care i-a dat și primele îngrijiri. Cu ultimele forţe, tatăl şi-a strâns copilul şi a spus: “dragu’ tati, eu mă duc…”.

În drum spre spital, mai exact în timp ce ambulanţa intra în curtea Spitalului Orăşenesc din Jibou, tatăl fotbalistului îşi trăia ultimele clipe de viaţă… Diagnosticul doctorilor a fost: infarct miocardic acut.

La doar 56 de ani, Paşcalău senior a trecut în nefiinţă, lăsând în urmă lacrimi şi durere în sufletele familiei, rudelor, prietenilor şi cunoştinţelor.

Iosif Paşcalău va fi dus pe ultimul drum miercuri la Jibou. Ceremonia funerară va începe la ora 13.00, la Capela Ortodoxă.

Pe această cale, redacţia ziarului Sportul Sălăjean, la care Vlad Paşcalău este şi unul dintre colaboratorii importanţi, transmite sincere condoleanţe familiei îndurerate.

Fii tare, Vlăduț!

Dumnezeu să îl odihnească în pace pe tatăl tău.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in FOTBAL