Connect with us

Ştiri din Sălaj

Jaf executat “ca după manual” la un depozit din Zalău. Prejudiciul este de peste 800.000 de euro!!! Află aici toate detaliile unei spargeri ca în filme


Şase persoane – încă neidentificate – au jefuit vineri noaptea depozitul Duo Select situat pe strada Fabricii din Zalău. Totul a fost calculat ca la carte, astfel încât nimeni nu a bănuit ce se întâmplă, deşi hoţii au acţionat cu lumina aprinsă şi cu două dubiţe parcate chiar lângă magazin! Prejudiciul se ridică la peste 800.000 de euro, adică 430 de baxuri de ţigări, 50.000 de lei şi 23.000 de euro


Ca după manual au lucrat bandiţii care au jefuit vineri noaptea depozitul situat pe strada Fabricii din Zalău.

Primadată au testat terenul. Astfel încât în cursu săptămânii trecute au dat o fugă până la depozit să vadă “care este situaţia”. Au umblat puţin la camerele de supraveghere, iar pazicul nu a sesizat. Văzând că nimeni nu a sesizat tentativ lor, au mers la sigur.

Astfel, vineri noaptea, şase indivizi mascaţi, au avut grijă ca nicio cameră de supraveghere de pe strada Fabricii să nu-i observe. Apoi au mers la depozit. Au tăiat cablurile de la camerele de supraveghere şi au intrat pe un geam înăuntru. Şi-au dat cagulele jos şi au aprins lumina astfel încât, martorii oculari să creadă că sunt angajţi ai firmei!

A sunat şi alarma de la magazin, însă au tăiat-o rapid, în aşa fel încât, firma de pază să creadă că este vorba despre un produs care a căzut şi a acţionat alarma. Nu a intervenit nimeni, iar hoţii au acţionat în linişte.

Au încărcat 430 de baxuri de ţigări în două dubiţe de transprot marfă, iar înainte să plece, au furat din seif şi 23.000 de eruo şi 50.000 de lei. Se pare că prejudiciul se ridcă astfel la peste 800.000 de euro. Hoţi s-a făcut apoi nevăzuţi, şi nimeni nu i-a găsit încă.

Sâmbătă dimneaţa, când au ajuns la servici, angajatele depozitului au fost cele care au cosntatat jaful şi au alertat autorităţile

Poliţi confirmă cazul şi spune că s-a întocmit un dosar penal pentru furt calificat.

“În data de 7 octombrie , Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112, de un angajat al unei societăţi comerciale din municipiul Zalău, cu domeniul de activitate comerţ en-gros, despre faptul că persoane necunoscute au pătruns în incinta societăţii şi au sustras 450 de baxuri de ţigări, iar dintr-un seif au sustras suma de aproximativ 23.000 de euro şi 50.000 de lei. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru furt calificat şi continuă cercetările pentru identificarea autorilor”, ne-a transmis biroul de presă al IPJ Sălaj.

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj