Connect with us

Ştiri din Sălaj

Bătaie “ca în filme” între un grup de sălăjeni şi mai multe persoane din Focşani într-un club. GALERIE FOTO şi VIDEO


O bătaie genrală s-a iscat recent în barul Texas din Focşani între un grup de opt sălăjeni, care au mers la zilele oraşului şi mai mulţi vrânceni. În total au fost patru victime, toate din Zalău, care au ajuns la spital


Scandalul a avut loc recent în barul Texas din cartierul Sud al oraşului Focşani. Bătaia a fost una generală: s-a lovit cu sticle, cu scaune, iar barul s-a ales cu mai multe mese rupte.

Bătăuşii au fost împărţiţi în două tabere, una – formată din opt tineri din Zalău, şi alta formată din mai multe persoane din Focşani.

Totul a început după ce tinerii din cele două grupuri au consumat prea mult alcool, dar se pare că mărul discordiei a fost altul, însă încă nu se ştie exact care.

Cei care au alertat autorităţile au fost oamenii care lucrează în club. La ora 4.30 a fost alertată firma de pază, iar la ora 4.38 a fost efectuat apelul pe numărul unic de urgenţă – 112. La faţa locului au ajuns echipaje de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vrancea şi mai multe echipaje de Poliţie.

Patru sălăjeni au fost duşi la spital cu ambulanţele, în timp ce bărbaţii din Focşani au fugit.

Biroul de Presă al Poliției Vrancea a confirmat pentru colegii de la ziaruldevrancea.ro incidentul și a precizat că se fac cercetări sub aspectul comiterii a nu mai puțin de patru infracțiuni: încăierare, tulburarea liniștii și ordinii publice, distrugere și furt, asta după ce una dintre victime a susținut că, în cursul bătăii, a rămas fără un lanț de aur pe care îl avea la gât.

Sălăjenii, în număr de 8, au suferit toți răni în urma scandalului petrecut în club, iar cel care a rămas fără lanț a depus plângere.

Trei bărbaţi din Sălaj şi şase din Focşani au fost reţinuţi după scandal timp de 24 de ore. Totodată, s-au aplciat amenzi în valoare de 19.000 de lei.

 

Sursa video şi informaţii: Ziarul de Vrancea

 

loading...
Loading...
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ultimele articole
 

 

 

 

More in Ştiri din Sălaj