Connect with us

CUPELE EUROPENE

Au fost stabilite datele şi orele “dublei” manşe dintre HC Zalău şi Ankara


Primul meci este programat la Zalău, în 14 octombrie, de la ora 11.30


După o absenţă de patru ani, HC Zalău revine în această toamnă în cupele europene şi va evolua din nou în Cupa EHF, competiţie în care a ajuns până în finală în anul 2012. Medaliată cu bronz în campionatul trecut, gruparea de sub Meseş va intra în turul II al competiţiei acolo unde se va duela cu  Ankara Yenimahalle, campioana Turciei din urmă cu doi ani.

Adversara Zalăului a debutat în competiţie direct în prima fază, dar a trecut fără probleme de echipa greacă, OFN Ionias, mai ales că ambele meciuri au avut loc la Ankara.

“Dubla” manşă dintre HC Zalău şi Ankara bate la uşă, astfel că zilele trecute, Federaţia Europeană de Handbal a făcut publice datele şi orele de disputare a celor două meciuri. Partida tur va avea loc la Zalău pe 14 octombrie de la ora 11.30, în timp ce returul va avea loc la Ankara, pe 22 octombrie, de la ora 17.00.

Meciul tur de la Zalău va fi arbitrat de o brigadă din Ucraina, formată din Marina Duplii şi Olena Kaverina, în timp ce observator din partea EHF a fot delegt Sotiris Constantinouat din Cipru. În turul II al Cupei EHF mai evoluează două echipe. CSM Roman se va duela cu DKKA Dunaujvaros KA din Ungaria, în timp ce vicecampioana Dunărea Brăila va întâlni Byasen Handball Elite din Norvegia.

 

56 Vizualizari
1 Comment

1 Comment

  1. Geo

    6 October 2017 at 20:10

    Alo Gheorghe Sana, cum stai cu banii? Adica platesc 150 lei abonamentul si la casa de bilete nu imi da programul meciului. Mai trebuie sa platesc 3 lei! Ce-i asta, mai Gheorghe Sana? Aduni bani pentru pensie?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

More in CUPELE EUROPENE